2777
2789

داداش من تاوقتی زن نگرفته بود هی پیام میداد زنگ میزد باهام خیلی صمیمی بودولی ازوقتی زن گرفت تموم شد و رفت حتی یه دونه پیامم نمیده ..منم پیام میدم سین میکنه یاجواب نمیده یابه زور یه چی میگه ...این درحالیه که من باخانومش فوق العاده بااحترام برخورد میکنم ولی میدونم خیلی حسادت میکنه به ماخواهراش

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داداشم کوچیکتر از منه نامزده البته من دو ماهه ازدواج کردم از شهرمونم رفتم ولی داداشم زنگ نمیزنه ...

ولی همیشه تو زنگ بزن نزاررر بینتون فاصله بیوفته افرررین . خوشبخت باشی

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
خوشا بحالت با این سواد سه ماه خارج زندگی کردی دمت گرم. داداشا وقتی زن میگیرن دیگه متعلق به خانمشون ه ...

یعنی چی بااین سواد؟🤔

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
داداش من تاوقتی زن نگرفته بود هی پیام میداد زنگ میزد باهام خیلی صمیمی بودولی ازوقتی زن گرفت تموم شد ...

عروستون حسادت میکنه؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

داداشم،قربونش برم،هفته ای یک بارو زنگ میزنه،من راه دورم،کلی با بچه هام و خودم حرف میزنه،ولی یه اخلاقی داره اگه سرش شلوغ باشه و یه وقت دیرتر زنگ بزنه،بعد اگه گله کنم کلا بدش میاد.نه خودش اهل گله گذاری و نه از این جور آدما خوشش نمیاد.منم هرز گاهی زنگ میزنم بهش.

داداش من تاوقتی زن نگرفته بود هی پیام میداد زنگ میزد باهام خیلی صمیمی بودولی ازوقتی زن گرفت تموم شد ...

شما بزنگ نزآر بینتون فاصله بیوفته

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

داداشای منم زنگ نمیزنن.مگر اینکه خونه مادرم ببینمشون.فقطم حواسش به اینه که جلو زنش درست دولا راس شیم یه وقت زنش ناراحت نشه.وقتی برادری اجازه بده زنش پشت سر خواهر حرف بزنه ومسخرهکنه و برادر دفاع نکنه همون بهتر که رابطه ای هم نباشه.کلا چه مرد چه زن نباید اجازه بده همسرش پشت سر خونوادش حرف بزنه .

ولی همیشه تو زنگ بزن نزاررر بینتون فاصله بیوفته افرررین . خوشبخت باشی

آره من داداشمو خیلی دوست دارم میدونم زنگ نزدنش دلیل بر دوست نداشتن من نیست خب اونم دغدغه های خاص خودشو داره 

من حتی ب نامزدشم زنگ میزنم با این ک بهم میگن تو بزرگتری بذار اون زنگ بزنه میگم اون تازه وارد فامیل ماست غریبه ما باید کاری کنیم راحت بشه باهامون بزرگتر باید بزرگتری کنه دیگه 

ولی کلا میگم مردا خیلیاشون اینطوری ان ک اهل زنگ زدن نیستن مث ما خانما 

داداشاتون احتمالا بخاطر همسراشونه که زنگ نمیزنن به نظرم شما حداقل هفته ای یبار زنگ بزن اینجوری حداقل ...

بعد همین عروسا میان تاپیک میزنن که هر هفته خواهرشوهرم زنگ میزنه به شوهرم میخوام قطع رابطه کنم😐😐😐

عروستون حسادت میکنه؟

آره ..ازرفتاراش مشخصه ..وقتی باداداشم دوکلمه حرف بزنم اخماش میره توهم و باد میکنه 

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔