2777
2789
عنوان

دیگه خسته ام😔

199 بازدید | 25 پست

تو تاپیکام شرایطم نوشتم برای خیانت همسر ۳تا بچه ازش دارم (حوصله نوشتن مجدد ندارم تو تاپیکم هست بخونید )موندم چیکارکنم با شوهرم موندم زندگیو ادامه بدم یا تموم کنم شرایط مشاوره هم ندارم به اینترنتی هم اعتماد ندارم دیگه بریدم خسته ام یه حس تنفر دارم یه حس بیزاری از این زندگی ولی باز گاهی هم دوست دارم زندگیم نگه دارم اما نمیدونم چجوری بین زمین اسمونم شوهرم از دین اعتقاداتش برگشته هیچیو قبول نداره خیانتی هم که کرد شد سرورین همه ی مشکلاتم با اینکه برگشتم سر زندگیم اما دلم با این زندگی نیس تورو خدا برام دعا کنید اگه راهکاری دارید بدید کع من حداقل بتونم اون خیانتش فراموش کنم دیگه خسته ام از این همه فکر خیال دلم نمیخواد شوهرم سرزنش کنم اما گاهی دست خودم نیس تا نگم نمیتونم‌اروم بگیرم دوست ندارم بهش گیر بدم چون واقعا شوهرم نمیشناسم اصلا یه ادم دیگه شده یعنی ۱ساله اینطوریه اما جریان خیانتش برا ۳ماه پیشه که من فهمیدم الانم با گذشت ۳ماه هنوزم نمیتونم فک نکنم و گریه نکنم 😔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3223074/چهل-نفر-حاجتمند-بیان-لطفا

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جایِ کوچک کردنِ دیگران ؛

خودت بزرگ شو!

به جایِ آرزویِ شکست ، برایِ افرادِ موفق ؛

خودت هم تلاش کن و موفق شو!

و به جایِ نشستن و حسرت خوردن ؛

بلند شو و برایِ آرزوهایت بجنگ...

فراموش نکن ؛

کسی که خیانت می کند ؛

خودش را زیرِ سوال برده ،

کسی که تحقیر می کند ؛

خودش را خوار کرده ،

و کسی که می رنجاند ؛

دیر یا زود ، تاوان خواهد داد.

نه خرافاتی ام ، نه سطحی نگر!

اما لا به لایِ این سیلِ منطق و روشنفکری ؛

به چوبِ انتقامِ خدا بدجور اعتقاد دارم ،

بدجور!!!

من متولد ۷۳ هستم حس میکنم هنوز بچم 😁 ماشاالله شما سه تا بچه داری 😉

اره بچه عروس شدم ۱۵ سالگی اولین بچه م داشتم امسال دخترم میره کلاس اول ناشکری نمیکنم ولی کاش حداقل همون یدونه بود من میتونستم تموم کنم این زندگیو 

صفحه تو تاپیکام ( آیا میشه با همچین همسری زندگی کرد)

دوست من سلام تاپیک موضوع خیانت آموزشی رو مطالعه کنید در تاپیک من شاید کمکت کرد

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

واسه اکثر آدما خیانت بدترین درده .از خودت چه امتظاری داری؟ شاید بتونی طرفتو ببخشی ولی قطعا زخمش رو نمیتونی فراموش کنی.باید ب خودت بقبولونی ک تو واسش کم نبودی اوشون خطاکار بوده.اگر همسرت ابراز پشیمونی کرده و ازت فرصت خواسته بهتره مدام خطاش رو بهش یادآوری نکنی.جفتتون برین زوج درمانگر.شما الان برای اینکه حالت بهتر بشه ب مشاوره نیاز داری.

از قدیم میگن توبه گرگ مرگه ....ولی قبله خونه ی هر ادمی با اون یکی فرق داره...باید بشینی فکر کنی ببینی اگه جدا شدی میتونی مخارج زندگیتو تامین کنی یا حداقل یه خانواده ای که بهت بگن ما پشتتیم...خدا بهت به حق همین روزا صبر بده چون واقعا سخته