تو تاپیکام شرایطم نوشتم برای خیانت همسر ۳تا بچه ازش دارم (حوصله نوشتن مجدد ندارم تو تاپیکم هست بخونید )موندم چیکارکنم با شوهرم موندم زندگیو ادامه بدم یا تموم کنم شرایط مشاوره هم ندارم به اینترنتی هم اعتماد ندارم دیگه بریدم خسته ام یه حس تنفر دارم یه حس بیزاری از این زندگی ولی باز گاهی هم دوست دارم زندگیم نگه دارم اما نمیدونم چجوری بین زمین اسمونم شوهرم از دین اعتقاداتش برگشته هیچیو قبول نداره خیانتی هم که کرد شد سرورین همه ی مشکلاتم با اینکه برگشتم سر زندگیم اما دلم با این زندگی نیس تورو خدا برام دعا کنید اگه راهکاری دارید بدید کع من حداقل بتونم اون خیانتش فراموش کنم دیگه خسته ام از این همه فکر خیال دلم نمیخواد شوهرم سرزنش کنم اما گاهی دست خودم نیس تا نگم نمیتونماروم بگیرم دوست ندارم بهش گیر بدم چون واقعا شوهرم نمیشناسم اصلا یه ادم دیگه شده یعنی ۱ساله اینطوریه اما جریان خیانتش برا ۳ماه پیشه که من فهمیدم الانم با گذشت ۳ماه هنوزم نمیتونم فک نکنم و گریه نکنم 😔
واسه اکثر آدما خیانت بدترین درده .از خودت چه امتظاری داری؟ شاید بتونی طرفتو ببخشی ولی قطعا زخمش رو ن ...
برای من خط قرمز بوده و هست معذرت خواهی نکرده در واقع غرور داره میگه کاریه که کردم اما یه بار تو دعوا گفت باید بهت بگم غلط کردم تا دست از سرم برداری اما خودم نمیتونم هرگز بهش اعتماد کنم چون یه دروغگوئه من هیچ وقت اعتماد به نفس نداشتم و ندارم اما هیچ وقتم هیچی براش کم نذاشتم اخه دلیل خیانتش نگفت حتی کوچکترین دلیلی نداشت که چرا اینکار کرده کاش میدونستم زن بدیم اما خیلی باهاش راه اومدم همین کارم خرابش کرد مشاوره نمیاد بهش گفتم من به مشاوره نیاز دارم و باید هر دو ما بریم من خیلی داغونم حتی بهش گفتم دوست ندارم همش دعوا کنیم جنگ سرزنش براه باشه اما این مساله منو داغون کرده اما نمیاد میگه من خودم یه پا مشاوره م
از قدیم میگن توبه گرگ مرگه ....ولی قبله خونه ی هر ادمی با اون یکی فرق داره...باید بشینی فکر کنی ببین ...
اول از همه خدا پشت ادم باشه اما بابام میدونه زیادی سختی کشیدم میگه من پشتت هستم ولی من دیگه به این مرد اعتماد ندارم و ادامه زندگی سخته برام و از طرفی هم بخاطر بچه هام دلم نمیخواد بچه طلاق باشن اما پدرمادری هم که همش جنگ داشته باشن بازم داغونشون میکنه
اول از همه خدا پشت ادم باشه اما بابام میدونه زیادی سختی کشیدم میگه من پشتت هستم ولی من دیگه به این م ...
عزیزم میدونی مشکل همین جاست دیگه بعضی وقتا ادم فکر میکنه به زندگیش ادامه بده به خاطر بچه هاش که اونا ضربه ای نخورن بهتره.... یا اینکه به خاطر اونا جدا شدن بهتره...فقط و فقط خود شخص بهتر از بقیه میدونه چی برای بچه هاش خوبه تو الان حالت روحی بچه هاتو میفهمی میدونی کدوم کار خوبه ولی اینو همیشه یادت باشه که خودتم یه انسانی و نباید خودتو تباه کنی و حتی سنی هم نداری که بگی عمر زیادی کردم میسوزمو میسازم به فکر خودتم باش
عزیزم میدونی مشکل همین جاست دیگه بعضی وقتا ادم فکر میکنه به زندگیش ادامه بده به خاطر بچه هاش که اونا ...
بچه هام باباشون خیلی دوست دارن اما برا دختر بزرگم که الان ۷سالشه خیلی خیلی دلم میسوزه من حتی جلو بچه ها بحث نمیکنم اما نصف شب که حرفش پیش میاد دخترم بیدار میشه و شاهد دعوا و گریه هامه نمیخوام داغون بشه اون دوتا دیگه هم همیشه بچه نمیمونن بالاخره بزرگ میشن و نمیخوام هر روز هر روز شاهد دعواها و عصبی بودنم باشن خیلی عصبی شدم دخترم جرات سوال کردن نداره با تمام وجود داد میزنم اونم همینطوری شده الان سنم اما اما با دل پیر خسته شکسته ام چه کنم بدبختیم اینه شوهرم پسر عممه وگرنه دوبار خواستم جدا بشم نذاشتن الانم با وجود سه تا بچه موندم میدان محشر ولی خیلی خسته شدم دیگه بریدم یه شب خواستم خودکشی کنم دخترم همش سوال میکرد مامان اون قرصارو میخوای چیکار از کنارم تکون نمیخورد فقط بخاطر اون منصرف شدم گفتم نمیخوام سایه مرگ خودکشی من رو زندگیش باشه و اونم جوون شد به مشکل خورد خودکشی کنه..اول زندگیم یه بار خودکشی کردم مثل اینکه خدا منو افریده واسه سختی ها
بچه هام باباشون خیلی دوست دارن اما برا دختر بزرگم که الان ۷سالشه خیلی خیلی دلم میسوزه من حتی ج ...
الهی چرا تو خودکشی کنی اخه حیف جوونیت نیست حیف بچه هات نیست که بی مادر باشن مادر هر طوری باشه نمیزاره بچه هاش اواره بشن ولی پدر این طوری نیست...بس اصلا به این موضوع فکر نکن اگه واقعا تحمل زندگی برات سخت شده جدا شو و به اینم فکر نکن که بقیه چی میگن یا چه اتفاقی میوفته...
برای من خط قرمز بوده و هست معذرت خواهی نکرده در واقع غرور داره میگه کاریه که کردم اما یه بار تو دعوا ...
عزیزم خودت فعلا واسه روحیه ات ی مشاوره برو.شاید اونم پشیمونه. قطعا نمیتونی بهش اعتماد کنی چون ضربه خورده اعتمادت ایشون هس ک باید با رفتارهاش دوباره اعتمادت رو جلب کنه.فرصت بده به خودت و زندگی تون.امیدوارم حالت اول ب خاطر خودت بعد ب خاطر فرزندانت زود خوب بشه ولی خب زمان میبره.