2777
2789
عنوان

معرفی بهترین قالیشویی خوب تهران

503 بازدید | 33 پست

سلام 

من هفته پیش به توصیه یه فرش فروشی قالی های دستبافت گرون قیمتی جهت شستشو وترمیم ریشه دادم به قالیشویی دریا. 

دیروزآوردندانصافاهم قیمتشون وهم کارشون خیلی خوب بود چون خیلی پرسنل مودب خوبی بودن وبه موقع با هزینه مناسب کارو انجام دادن دلم نیومد معرفیشون نکنم. 

من قبلافرشاروهمیشه به ادیب میدادم برای شستشو کارشون خوب بود ولی قیمتاش خیلی بالاست.ولی قالیشویی دریا کارشون خوب بودقیمتاش هم نصف ادیب بود.

اینم تلفنش  ۷۷۱۹۱۷۲۴   ۰۹۱۹۹۸۲۵۷۶۷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالیشویی ساوین بهترینه 

من فرشای مامانم داده بودم به ساوین خودشون میان میبرن سرموقع هم میارن کارشون خیلی تمیییزه همه جای تهران سرویس دارن به همه اینجارو پیشنهاد میکنم الان کاغذشو ندارم اما فکر کنم اینه شمارشون  ۲۲۰۵۸۰۱۲

من فرشامو روشن خریدم بعداز تولد دخترم فرشام خیلی کثیف شده بود شوهرم با قالیشویی اندرزگو تماس گرفت اومدن بردن خیلی استرس رنگ فرشامو داشتم امروز برام اوردن واقعا عالی شستن برق میزنه اینم تلفن روی فاکتورشون ۷۷۰۹۱۷۰۲ _۴۴۶۳۴۲۸۲

از نظر من کار قالیشویی ونک خوبه .فرش ها رو سالم و خیلی تمیز تحویل میدن.مخصوصا دستبافتو عالی میشورن

در ابتدا ترس از رنگ دادن فرش های دستبافتم داشتم خدا شکر اونرو هم عالی و خوب شستن خدمات این قالیشویی نسبت به دیگر قالیشویی های تهران به نظر من بهتره

همه چیز بسیار عالی و زمان بندی دقیق بود.

شماره تماس هایی که روی کد اشتراکم موجوده رو براتون میذارم.    ۸۸۶۴۲۲۱۲

شعبه غرب.۴۴۲۱۵۷۴۹

شعبه شمال.۲۲۹۰۲۵۴۵

شعبه شرق.۷۷۹۰۵۸۶۳

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه.

من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون راضی هستیم هر کدوم از دوستام و فامیلامو معرفی کردم اونا هم راضی بودند چند تا از شماره هاشو میذارم.همه جای تهران شعبه داره.۸۸۸۶۶۱۴۹

۴۴۸۴۷۵۱۱    

۲۲۴۰۴۵۹۶

۷۷۵۴۶۷۴۷

من قالیشویی ابرنگ رو پیشنهاد میکنم.

چند وقت پیش دوستم معریفیشون کرد منم فرشهای دستبافت و ماشینیمو برای شستشو و خدمات ترمیم شیرازه و ریشه دادم بهشون .خیلی راضیم از کارشون .به نظر من آبرنگ یکی از بهترینهاست .شمارش تو سایتش هست بازم شمارشو میذارم.۲۲۴۰۴۵۹۶       

۴۴۶۲۰۱۵۶

من قالیشویی ابرنگ رو پیشنهاد میکنم. چند وقت پیش دوستم معریفیشون کرد منم فرشهای دستبافت و ماشینیمو ب ...

ممنون بابت معرفی قالیشویی ابرنگ .

منم فرشامو دادم بعد از ۳روز خیلی تمیز با بسته بندی شیک تحویلم دادن.واقعا کیفیت کارشون عالیه.دفه قبل دادم یه قالیشویی اسمشو فراموش کردم ولی فرشامو خوب نشسته بود و چروک کرده بود ولی این دفه که دادم ابرنگ خیلی راضیم .فرشامو خیلی تمیز و اتو کشیده تحویلم دادن.

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  کارشون حرفه ایه 🤩 چند تا هم شعبه داره من شعبه غربشونو زنگ میزنم . واسه مشتری هاشون وقت میزارن و کیفیت شستشوی بالایی دارن . فرشای من بعداز شستن براقیت خاصی پیدا کرده اینم شماره هاشه ۸۸۳۷۰۸۶۳ _۷۷۹۰۱۷۸۶_۲۲۶۰۵۰۳۷

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره

منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم همان طورکه تعریف کرده بودیدواقعاکیفیت کارشون خیلی عالیه فرشام برق میزنه منم راضیم وازهمه مهمتربسیارمنصف وخوش برخورد هستنددلم نیومدمعرفیشون نکنم اینم شمارشون22977030

قالیشویی ساوین بهترینه  من فرشای مامانم داده بودم به ساوین خودشون میان میبرن سرموقع هم میارن ک ...

ممنون خیلی خوب بود پیشنهادت بنظرم بهترین قالیشویی هست که تابحال تجربه کردم مرسی از راهنمایت