2777
2789
عنوان

بیاین در مورد خانواده.......

143 بازدید | 24 پست

بچه ها من تو یه ساختمون یا خانواده شوهرمم دوسال ازدواج کردم همیشه همه مراسما مناسبات با اینا بودم دم به دیقم پایین بودیم. ولی من دوس نداشتم چون واقعا شورش دیگه داشت درمیومد یه سال سر همین قضیه دعوا داشتیم سر خانوادش بد جور اختلاف داشتیم تا این که آخرین کار به شکایت و دعوای بزرگ کشید صراحتا میگم از مادرشوهرم متنفرم بابت کارایی که در حقم کرد 

هر سال عاشورا و مراسماش پایین بودیم باهم بودیم ولی امسال من رفتم خونه مامانم موندم دو روز تنها نمونه الان برگشتم دم در خواهر شوهر و مادرشوهر دیدم خیلی سرد و اکراه جواب سلام دادن و محل نداشتن درحالیکه من بعد این همه بلا باز به گرمی و مهربونی رفتار کردم 

خیلی ازشون دلخورم 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان ازاین باهم بودن منم نتنفرم ولی چاره ای هم نیست. اتفاقا منم همیشه مراسمه بااونام امسال اومدم طرل مامانم اینا همش استرس دارم فکر میکنم وظیفم بود اونجا باشم😂

خدایا نی نی مو بخودت می سپارم 

از اولش نباید مدام میرفتی خونه شون..الانم چرا سرد برخورد کردنشون واست مهمه؟؟به نظرم واست مهم نباشه و ازین به بعد بیشتر تایم خالیتو برو خونه مادرت و مناسبت هارو هم نوبتی کن..

امان ازاین باهم بودن منم نتنفرم ولی چاره ای هم نیست. اتفاقا منم همیشه مراسمه بااونام امسال اومدم طرل ...

منکر اینجوریم ولی اشتباهه 

چرا خواهرشوهرم همش اینجاس

از اولش نباید مدام میرفتی خونه شون..الانم چرا سرد برخورد کردنشون واست مهمه؟؟به نظرم واست مهم نباشه و ...

از این همه نفهمیشون حرصم گرفته چقدر باید آدم بی منطق باشه

منکر اینجوریم ولی اشتباهه  چرا خواهرشوهرم همش اینجاس

ببین گلم مشکلات باهم بودن هیچوق تموم نمیشه خیلی چیز مزخرفیه فقط بدون به مدت بکذره عادت میکنن اولش سخته براشون تو راحت باش اولویتت خوشالی خودت و همسرت باشه 

اره دیگه ایناهم میخوان عروس باهاشون بیاد هم دختراشون باهاشون میان 

خدایا نی نی مو بخودت می سپارم 
اگه می موندی و هیچ کاری نمیکردی اینقدری به چشم نمیومد که رفتی خونه مادرت...خونه خودت بوده دیگه چرا ن ...

چون شب تنها بودم شوهرمم کفت برو

ببین گلم مشکلات باهم بودن هیچوق تموم نمیشه خیلی چیز مزخرفیه فقط بدون به مدت بکذره عادت میکنن اولش سخ ...

همین دیگه کاش یه جا نبودیم