2777
2789
عنوان

خانم های کدبانو یه لحظه میاید

142 بازدید | 14 پست

چجوری گردو پوست سبز و تازه بیارم خشک کنم؟

خیلی گردو دوست دارم 

روش خشک کردن گردو چجوری

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بذاریکم تو آب بمونه بعد با دستکش پوست بکن و حتما هم در آفتاب خشک کن تا مغزش کپک نزنه ضمنا وقتی ...

عزیزم آفتاب باشه یا سایه؟

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃

ما خودمون باغ داریم کار هر سال مونه برای اینکه پوست سبزش راحت کنده بشه پهن نکن بزار همونطوری تو کیسه بمونه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

جدی ؟مغزش خراب میشه که یه سری گردوها رو می‌شکنی می بینی مغزش کپکه

همیشه تلفات داره ولی چاره نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آخه زیادی تلفات داره پارسال دو کیلو گرفتیم نیم کیلوش دور ریختن حیفه به این گرونی می خری حالا استارتر ...

برای ما زیاده چاره نداریم پهن کنی پوستش زیادی خشک میشه میچسبه

سلام بذاریکم تو آب بمونه بعد با دستکش پوست بکن و حتما هم در آفتاب خشک کن تا مغزش کپک نزنه ضمنا وقتی ...

اینجوری تمام زندگیش سیاه میشه تو اب اصلا روش خوبی نیست من گذاشتم اگه گردوش قشنگ رسیده باشه اصلا نیاز نیست بزاری تو کیسه بمونه سریع باز میشه

بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...