2777
2789

دخترمن دوساعت یبار بیست دیقه اوایل مک میزد

وقتی بچه کولیک داشته باشه که خیلی علاقه به مک زدن داره و مادر فک میکنه بچه هی تندتند گشنش میشه و هی شیر میده ازاونورم هی بالا میاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من هر دو ساعتی ۲۰ دقیقه میخورد  الان به نظرم داره کم تر میشه از ۲۰ دقیقه

چه باحال مثل هم گفتیم

طبیعیه عزیزم به دو دلیل مهم

یک مک زدنش قویتر میشه که تایم کمتری میخوره دوم هوشیارتر میشن و بازیگوش و دوس دارن بیشتر اینوراونور و نگاکنن تابخورن

عزیزم من نی نیم هنوز تو شکممه اما خیییلی تو نت و از دیگران اطلاعات کسب کردم حتی درمورد بعد دنیا اومدنش. میدونم ک هر نوزادی ب ی میزان متفاوت نیاز ب شیر مادر داره. ک اون بستگی ب نیازهای خود نوزاد یا مقوی بودن شیرت داره. و اینک از هر دو سینه بهش شیر بدی حتما. اگ حس میکنی شیرت مقوی نیست میتونی غذاهای مقوی تو برنامه هفتگیت بذاری ک کم دردسر باشن و وقتتم نگیرن. مث ابگوشت. یا قلم درست کن. قلم گاو و گوسفند دوتاش. ابشو بریز قالب بذار فریزر. هر وقت خورشت پختی. هر چی ک بود یدونه بنداز تو خورشتت. ن مزه ش عوض میشه ن چیزی. فقط مقویه. یا اگ حس میکنی حجم شیرت کمه رازیانه بخور. میگن علاوه بر زیاد کردن شیر خوشمزه ش هم میکنه. ی حرف خاهرانه هم میگم ک تو انتخابش مختار هستی. جدیدا متوجه شدن ک شیر خشکها باعث عقیم شدن میشه. اسم دکترشم متاسفانه یادم نمیاد ک بت منبع بدم. اما تاجایی ک میتونی از سینه خودت و اگ دیدی دارید هردوتون اذیت میشید سعی کن خودت غذا کمکی براش درست کنی ک جون بگیره

لایک نکنید اه
الان کم تر شده عزیزم؟

دخترمن الان ۲۰ماهشه و حدود یک ماهی میشه از شیر گرفتمش

هرچی سنش بره بالاتر کمتر میخوره و نگران نباش از شش ماخ له به بعد باید نسبت شیر به غذا رو ۷۰به ۳۰کنی یعنی ۷۰درصد شیر بخوره ۳۰درصد غذا و یکسال به بالا برعکس ۷۰درصد غذا و ۳۰درصد فقط شیر و ۱۸ماهگی به بعد سعی کنی نهایت دوبار شیر بدی و غذا و میان وعده و لبنیات بدی

گرچه من از ۸ماهگی خیلی بیشتر طی روز بهش غذا و میوه و میان وعده میدادم شب تا صبح توخواب خیلی شیر میخورد 

عزیزم من نی نیم هنوز تو شکممه اما خیییلی تو نت و از دیگران اطلاعات کسب کردم حتی درمورد بعد دنیا اومد ...

مرسی از توضیحت عزیزم 

ایشالا نیمیت سالم و سلامت بیاد بغلت ⁦❤️⁩