2777
2789
عنوان

کریستالی شدن و مردم ستاره ای !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 26 پست

خیلی خوب بود

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددر صد.ولی این موارد جزء اون موارده که تابلو و واضحه تخیلیه

من در این زمینه مطالعات و تجارب شخصی داشتم،زمین کوچکترین جز کهکشهان هست و انسان هم موجود خیلی هوشمند و مهمی نیست،از ما بهترون خیلی وجود داره،منظورم به جن و فرشته نیست،منظورم به موجوداتی هست که واسه انسان شناخته‌شده نیستند ولی وجود دارند.

منظورم رو بیشتر نمیتونم باز کنم چون برای کسانی که تجربه و مطالعه نداشتند،گنگ و وهم انگیز خواهد بود و امثال من رو که مواردی رو تجربه کردند،دیوانه یا بیمار تشخیص میدن😀

سلام عزیزم. من تاپیک های معرفی کتاب شما رو خوندم و توی اولین فرصت اونها رو تهیه میکنم . ممنون که ک ...

سلام.

🙏🌹🍀💖

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

لطفا بیشتر بگید من به این موضوعات خیلی علاقه دارم

این موضوع بحثش گسترده هست و اگر بخواهید دنبال مدارک تأیید شده و علمی بگردید،چیز زیادی دستگیرتون نمیشه،چون سازمان های بزرگی مثل ناسا یا سازمانهای روسیه ( شوروی سابق) مدارک دارند،اما اونها رو برای عموم مردم نمایش نمیدن و حتی انکار میکنند.برای همین توصیه میکنم زیاد درگیر این موضوعات نکنید خودتون رو.اما بدونید کهکشان راه شیری و موجوداتش که تا حالا با علم ما شناخته شده اند،تنها موجودات نیستند،و کهکشانهای دیگری هم هست که موجود زنده داره.🤐🤐🤐

این موضوع بحثش گسترده هست و اگر بخواهید دنبال مدارک تأیید شده و علمی بگردید،چیز زیادی دستگیرتون نمیش ...

چطور اونها مدارک دارن و شما مبدونید بقیه نمیدونن

شما از کجا میدونید

امیدوارم لغو کاربری ندشه باشید

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812