2777
2789
عنوان

حاملم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

144 بازدید | 17 پست

مامانا کمک کنید ...تو چرخه قاعدگیم روز 18هستم،،به نظرتون تخمک دارم هنوز که حامله شم؟

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😳😳😳😳

هوامو نداشتی هوایی شدم ، چه کابوس بی انتهایی شدم .    نگاهت من و زیر و رو میکنه من و با دلم روبرو میکنه . من و دست بسته تو و قلب خسته که هر کی رسیده یه جاشو شکسته.  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه یه وقتایی کوه  هم دلش ابری میشه .  ابری شو خاطره هاتو ببار بارون شو یاد من عشق و بیار .              من میرسم به تو اخر کار بارون ببار.......                        من بیقرار توام بیقرار بیرون بیارم از این انتظار                 عاشق شدم مثل ابر بهار بارون ببار ......                        پریشونم اما پریشون ترم کن فقط از تو میخوام یه کم باورم کن                                                            هوام از نفسهات داره جون میگیره نفس میکشم تا خیالت نمیره......                                                                  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه.                                         یه وقتایی دل کوه هم ابری میشه.                   😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
سلام آره عزیزم نگران نباش منم معمولا تو روزهای 14،16،18باردار میشدم

چکنم باردار شم زود تر اولین اقداممه میگن بعدش باید پارو بالا گرفت

بعد بیست تخمک میفته؟

همه این محسبات در حد فرضه عزیزم و زمانی درسته که شما کلا پریودهای کاملا منظمی داشته باشی اگه پریودهات نامنظمه و دیر هم میشی ممکنه تخمک گذاری روز ۲۲هم باشه قاعده ی خاصی نداره

همه این محسبات در حد فرضه عزیزم و زمانی درسته که شما کلا پریودهای کاملا منظمی داشته باشی اگه پریودها ...

ممنونم چون خیلی تنهام همش میخوام یکی بیارم

نه نیازی ب بالا گرفتن پاهم نیست خیلی معمولی و عادی 

ممکنه زود بشی ممکن هم هست یکسال طول بکشه که طبیعیه اینارو گفتم که بدونی و نگران نشی اگه دیر شد چون کاملا طبیعیه

نگران نباش شوهرت تقویت کن خودت هم توی همین روزهایی که بهت گفتم نزدیکی داشته باش آره پاهات هم بالا بگیر،، 

امضای خدا پای همه آرزوهای قشتگتون😍