2777
2789
عنوان

بچم سرش خورد زمین و بالا اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2591 بازدید | 49 پست
خیلط بیخیالی مادر مهربون  خیلی داری کوتاهی میکنی در حق اون طفل معصوم

عزیزم قضاوت نکن 

من اصلا نمیدونستم باید ببرم الان بهم گفتن نگران شدم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه جالب اینه ۲۸ تا کاربر بهت میگن ببر سریع دکتر اما شما باز داری میپرسی یعنی ببرم؟؟؟!!!! 

چون عکس واسه بچه ضرر داره 

الانم روزه تعطیله میترسم ببرمش بیمارستان بچما دستکاری کنن

چون عکس واسه بچه ضرر داره  الانم روزه تعطیله میترسم ببرمش بیمارستان بچما دستکاری کنن

یعنی چی عکس ضرر داره؟؟؟ خدایی ناکرده ضربه مغزی علائمش استفراغه

انشالله که چیزی نیست 

چی بگم

چون عکس واسه بچه ضرر داره  الانم روزه تعطیله میترسم ببرمش بیمارستان بچما دستکاری کنن

اره، خو عکس ضرر داره ولی خونریزی مغزی خوبه برلش،،،، از نترسیدن دیروزت معلوم مادر بی خیالی حرص جی بخورن م

عزیزم همون روز که بالا اورد باید زود میبردیش گلم خطرناکه

من بچه اولمه نمیدونستم 

الان خالم بهم گفت رفتم تو اینترنت دیدم نوشته اگه هوشیاری داشته باشه و مشکل اشتها نداشته باشه مشکلی نداره

ولی دل خودم اروم نیست 

هرجام زنگ میزنم دکتر کودکان ندارن

اره، خو عکس ضرر داره ولی خونریزی مغزی خوبه برلش،،،، از نترسیدن دیروزت معلوم مادر بی خیالی حرص جی بخو ...

شما از کجا خبر داری من بیخیالم ک قضاوت میکنی؟ 

صدتا بچه ک بزرگ نکردم 

بچه اولمه نمیدونستمم الان ک فهمیدم دنبال دکتر میگردم 

اره، خو عکس ضرر داره ولی خونریزی مغزی خوبه برلش،،،، از نترسیدن دیروزت معلوم مادر بی خیالی حرص جی بخو ...

اگه بیخیال بودم الان خاب بودم 

اینکه ادمایی مثل شما بدون اینکه شرایطا بدونن و از حال طرف خبر داشته باشن ب ادم تهمت میزنین ‌واقعا زشته 

نیومدن سوال کنم ک امثال شما قضاوتم کنن اومدم پرسیدم ک راهنماییم کنن.

برای طرز فکرتون متاسفم.

یعنی چی عکس ضرر داره؟؟؟ خدایی ناکرده ضربه مغزی علائمش استفراغه انشالله که چیزی نیست  چی بگم

الان دکتر واسه نوزاد جایی ندارن ببرم عمومی اشکال داره؟

اگه بیخیال بودم الان خاب بودم  اینکه ادمایی مثل شما بدون اینکه شرایطا بدونن و از حال طرف خبر د ...

اگر بیخیال نبودید،، الان بیمارستان بودی تهوع موقع افتادن خطرناک همه دارن میگن ببر میگی سی تی ضرر داره 

اگر بیخیال نبودید،، الان بیمارستان بودی تهوع موقع افتادن خطرناک همه دارن میگن ببر میگی سی تی ضرر دار ...

از کجا میدونین بیمارستان نیستم؟