2777
2789
عنوان

بچم سرش خورد زمین و بالا اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2591 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بالا آورده باید ببری دکتر مگر اینه قبل ضربه شیر زیاد خورده باشه اخه بعضی بچه مث بچه من کلا از گریه استفراغ میکنن ولی استفراق علامت خوبی نیس ببر دکتر

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
الان که دیگه فکر نکنم خطری باشه اما همون دیروز باید می بردی نباید اجازه میدادی بخوابه ممکن بود خدایی ...

دقیقا بعد از ضربه نباید بچه بخوابه مخصوصا ک بالا آورده باشه خدا رحم کرده بهش

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

نمیخوام بترسونمت ولی بچه خواهرم بیمارستان بستری بود مامانم میگفت یه پسر بچه 12 13 ساله اوردن که موقع بازی سرش خورده به تیرک دروازه بالا اورده یکم بعد بلند شده به بازیش ادامه داده چند روز بعدش حالش بد میشه و میارنش بیمارستان کما رفته بود 

انشالله بچه شما طوریش نیست ولی حتما ببر یه عکس بگیرن ازسرش خیالت راحت شه

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

بابابلدنیستیدمجبوریدنظربدین احه میگین بالااورده خوبه 

همه میدونن بعدازضربه اگ بالابیاره نشونه خوبی نیس وبایدبدکتربگی هیچوقت بچه روبعدازآینکه ب جایی میخوره نخوابونید

وخدایی که بشدت کافیست
بله باید میبردیش پسر من ۷ماهه بود سرش خورد به گوشه ی میز،بردمش دکترگف جای نگرانی نیس اگه بعد افتادن ...

دیروز صبح این اتفاق افتاد 

وقتیم خابید سر وقت بیدار شد 

بیهوش نشد 

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
اگه بالا اورده خطرناکه سریع بیرش بیمارستان عزیزم خیلی زود ببرش

یعنی ببرمش؟ 

مامانم میگه ماله اینه ک گریه کرده قبلشم غذا خورده بود 

ولی من استرس دارم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید