2777
2789
عنوان

روحیه م داغونه...

183 بازدید | 16 پست

یه دختر کوچیک دارم.خیلی شیطونه.هرجا میریم بهش تذکر میدن.از دستش عصبانی میشن.منم عاشقشم.تحت تاثیر حرف بقیه میگیرم میزنمش.کلی گریه میکنه.خودم پشیمون میشم.از خودم بدم میاد.

شوهرم نظامیه.امسال منتقل شدیم و اومدیم شهر نزدیک شهر خودمون.

کاش نمیومدیم

درکت میکنم چند سالشه؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی بهترین کار اینه که کمتر رفت وامد کنید و اگه رفت وامد میکنید اسباب بازی هایی که دخترت دوست داره ببر براش خودت سرگرمش کن و هواستم بهش باشه خودت کنترلس کن که دیگران تذکر ندن 

تا خدا با من است زمانه با من است .
میدونی بهترین کار اینه که کمتر رفت وامد کنید و اگه رفت وامد میکنید اسباب بازی هایی که دخترت دوست دار ...

بخدا هرکاری بگی کردم.خودم یکسره چشمم بهشه.دخترم خیلی ساده و دوست داشتنیه.همیشه تو چشمه.زود چشم میخوره.خار چشم همس

میزنمش.عین فرشته کوچولوها گریه میکنه.منم به دور از چشم دخترم گریه میکنم.خدایا مادر بودن چقد سخته

ب خدا منم همینطورم خیلی سخته عزیزم خودتو ناراحت نکن تا جایی ک تونستی تحمل کردی بالاخره هر آدمی ی صبری داره ولی با خودت تمرین کن بیخیال باشی خودمم درحال تمرینم😐

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏

الان منم خونه مامانمم استرس دارم بچم خرابکاری کنه، چون رو بچه ام حساس شدن ومیگن خیلی شیطونه منم جزخونه بابام جایی ندارم، زن داداشمم بچه هاشومیریزه اینجا هرکاریم کنن گردن بچه منه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

خودتون  هوای دخترتونو داشته باشید و مدام مراقبش باشید ،  وقتی دیگران ببینن  شما حواستون ب همه چی هست ، دیگه بهش تذکر نمیدن ....  تا وقتی دخترتون  ب یه حدی از آرامش  برسه  ، سعی کنید  رفت و آمدتون مدیریت شه   ک نه شما اذیت شید و نه بچه و نه مردم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
الان منم خونه مامانمم استرس دارم بچم خرابکاری کنه، چون رو بچه ام حساس شدن ومیگن خیلی شیطونه منم جزخو ...

وای.دقیقا درست میگی.دخترم با دختر جاریم بازی میکنن یهو خرابکاری چیزی میشه همه میگن کار سوگله.

دلم براش میسوزه‌

.

خودتون  هوای دخترتونو داشته باشید و مدام مراقبش باشید ،  وقتی دیگران ببینن  شما حواست ...

من ماه آخر بارداری هم هستم.اومدم تا بعد زایمان بمونم.

همه هی میگن مراقب پسرت باش دخترت خفه ش نکنه.نزنتش.فلان و فلان و فلان

من ماه آخر بارداری هم هستم.اومدم تا بعد زایمان بمونم. همه هی میگن مراقب پسرت باش دخترت خفه ش نکنه.ن ...

من شرایط شما رو نمیدونم  و دوست ندارم خدای نکرده  قضاوتی کنم یا حرفی بزنم ک  دل چرکین شید

ولیکن ؛  هر خونه ای  شرایط و قوانین و نظم خاص خودشو داره  و حضور  طولانی مدت یک نفر  با شرایط خاص ،  باعث تنش هایی میشه ناخودآگاه ...  کاش دوره حضورتون  رو  در منزل پدری تون ، تا جای ممکن کوتاه کنید ... هم ب خاطر احترام خودتون و زندگی تون  و هم ب خاطر آرامش خانواده تون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....