2777
2789
عنوان

وای خدا دلم داره میترکه چیکار کنم

2269 بازدید | 133 پست

خدایا چیکار کنم نمیدونم دارم دیوونه میشم باورم نمیشه یعنی درسته امشب توگوشی شوهرم چیزیو دیدم که اصلا باورم نمیشه البته شماره ولی عذابه برام چیکار کنم خدا یا امام حسین به فریادم برس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چراانقد حالاناراحتی مگه چی دیدی حالا زود قضاوت نکن.من یه بار دیدم همسرم واسه یکی پیام داده خوبی گلم کی میای عشقم من سریع ریختم بهم بااینکه همسرم خواب بود محکم کوبیدم توگوشش از خواب پرید گف چته گفتم این کیه بهش گفتی گلم گف دوستمه زنگ زدم دیدم یه اقا جواب داد بعد پیامهای قبلناشو خوندم دیدم اره اقاست اتفاقا همکارشم بود اینجوری سربه سر هم میزاشتن

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
کسی که زن ...................پیدا میکنه واسه مردااینم بگم هم تو پروفایل عکسای ناجور داشت اون شماره ه ...

یا خدا 🙆‍♀️

تا حالا بهش مشکوک هم شدی یا نه؟ 

لطفا برای خوشبختیم و رسیدن به اهدافم یه صلوات بفرست دوست خوبم❤️🥀