خدایا چیکار کنم نمیدونم دارم دیوونه میشم باورم نمیشه یعنی درسته امشب توگوشی شوهرم چیزیو دیدم که اصلا باورم نمیشه البته شماره ولی عذابه برام چیکار کنم خدا یا امام حسین به فریادم برس
بگو بچه ها رو میندازم ور دلت و می رم که دیگه از این غلط ها نکنی یه وقت نفهمه رو بچه ها حساسی وقتی بترسه که ولش کنی با بچه ها و بری دیگه اینجوری باهات حرف نمی زنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
من شماره رو بدم کسی میتونه توتلگرام ذخیره کنه ببینه؟؟؟؟؟؟
بده بینم