arminوasal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 197 عنوان شیر خشک الکر 79 بازدید | 3 پست شیر خشک الکر اضافه دارم .دیگه به پسرم نمیدم هر کی می خواد با پپتی جونیور عوض هم می کنم .تا ۲۰۲۰ هم تاریخ مصرف دارن.۹ تا دارم تکی هم نمیدمبه این شماره تو واتساپ پیام بدین..۰۹۱۰۷۸۶۰۶۲۱ 1398/06/18 | 03:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان2پسرک عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 709 سلام خانمی لطفا پیام منو پاسخ بدید شما تا چند وقت به بچه تون الکر دادید ؟ علائمش چقدر بعد برطرف شد من تازه شروع کردم خیلی نگرانم پسرم حساسیت داره شیر خودم با رژیم بهش میدم بهتر شده میترسم با این شیرخشک بهم نریزه 🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
arminوasal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 197 سلام خانمی لطفا پیام منو پاسخ بدید شما تا چند وقت به بچه تون الکر دادید ؟ علائمش چقدر ... پسر من بعد دو سه روز کاملا خوب شد و دیگه اصلا بالا نیاورد..سه ماه بهش دادم دکتر گفت دیگه نده جونیور بده منم جونیور دادم دیدم دیگه بالا نیاورد
مامان2پسرک عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 709 پسر من بعد دو سه روز کاملا خوب شد و دیگه اصلا بالا نیاورد..سه ماه بهش دادم دکتر گفت دیگه نده جونیور ... ممنون عزیزم خداروشکر که خوب شده انگار بهدپسر منم ساخته 🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷