2777
2789
عنوان

احساس بعد بچه دنیااومدن

204 بازدید | 8 پست

خانما شماهم بعددنیااومدن بچتون همه زندگیتون شدبچه یافقط من اینطوریم اصلاحال وحوصله رسیدن ب خودم روندارم حتا ارایشگا میرم دوبار تواینه ب خودم نگانمیکنم همش فکرم پیش بچمه الان تازه۷ماهش شده.احساس میکنم خیلی ازهمسرم دورم واقعازمان کمی روباهم هستیم هرچندنهایت تلاشم رومیکنم باهم وقت بگذرونیم اماخانواده همسرم نمیزارن ی شب خودمون باشیم همش انتظاردارن یامااونجاباشیم یااونا خونه ما خستم خیلی 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خانواده شوهرتو مقصر میکنی کوتاهی از خودته ننداز گردن کسی 😑

اونارومقصر نکردم راهنمای خاستم .گفتم فقط من این حس روبعدبچه دارم یاهمه .موضوع دومم زمان کم بودن باهمسرمه. من باخانواده همسرم اصلامشکل نداریم خداروشکر

من هنوز منتظرم ببینم نینی بیاد واقعا اینطوری میشه؟یعنی وقت نمیکنی باشوهرت باشی؟

چرا ولی مثلاقبلا پرانرژی تربودم گاهی تادم صبح فیلم نگامیکردیم اماالان هم بخاطر سیردهی هم اینکه فرداش پرانرژی ترباشم هم اینکه ب نسبت قبل رفت وامد بااطرافیان بیشتره بیشتر نگران حسسم ک همسرم همین حس روداره یانه چون واقعا گاهی انرژی برام نمیمونه مدام نگران بچمم .

چرا ولی مثلاقبلا پرانرژی تربودم گاهی تادم صبح فیلم نگامیکردیم اماالان هم بخاطر سیردهی هم اینکه فرداش ...

نمیدونم والا ولی بالاخره نمیشه دیگه مثه قبل همه ی وقتو برای همدیگه بزارین الان دیگه سه نفر شدین و اونم که فعلا بچست و مراقبت بیشتری احتیاج داره ب نظرم با شوهرت صحبت کن بگو من همچین حسی دارم اینجوری آروم میشی 

نمیدونم والا ولی بالاخره نمیشه دیگه مثه قبل همه ی وقتو برای همدیگه بزارین الان دیگه سه نفر شدین و او ...

همسرم خیلی تحت فشاره متاسفانه شرایط اقتصادی بازار به اندازه کافی بهش فشاراورده واقعا دلم نمیاد نارحتش کنم میدونم تاجایی ک توان داره میخواد من متوجه نشم ونارحت نشم اماخیلی خستم خیلی بیشترازین نارحتم ک نمیتونم مثل قبل راحت بیادحرف دلش روبزنه همش میگه توبه اینافکرنکن توشیر میدی به اندازه کافی ذهنت مشغول هست مامانش بهش گفته زنت غصه بخوره شیرش کم میشه هرچی هم میگم اینطورنیست میگه مامان باتجربست شایدواقعا غصه ونارحتی روشیرت تاثیربزاره اخه بچم تحت هیچ شرایطی شیشه نگرفت کلااوق میزنه حتادندان گیر پستونک 

همسرم خیلی تحت فشاره متاسفانه شرایط اقتصادی بازار به اندازه کافی بهش فشاراورده واقعا دلم نمیاد نارحت ...

آره شرایط که خیلی سخته ولی بگو الان که باهام حرف نمیزنی بیشتر ناراحتم دلم میخواد مثه قبل باشیم

آره شرایط که خیلی سخته ولی بگو الان که باهام حرف نمیزنی بیشتر ناراحتم دلم میخواد مثه قبل باشیم

ممنون .اره فکرکنم بایدباهاش حرف بزنم حالم یکم بهترمیشه