2777
2789
عنوان

خوابگاه دانشجویی و محیط دانشگاه کمککک برای ترم اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 6619 بازدید | 82 پست

بچهامیگن تو خوابگاه ل ز و دو جنسه هست راست میگن؟؟؟

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤
اوف چجوری برخورد کنم که بفهمن رو وسایلم حساسم....خوابگاه هر اتاق واسه هر ترم مخصوص خودشه؟یا ترم بالا ...

همه مدله هست

وسایلتو بگذار تو کمدت

جلوی دست کسی ول نکن

از اولم بگو من رو وسایلم خیلی حساسم

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل مورد نظر خیلیه  چمدون  کفش جوراب پیراهن شلوار مانتو. مسواک شامپو  حوله ژیلت&nb ...

قرص چی همراهم ببرم؟؟اگه به هم اتاقیام بگم بیاین از حساسیت هامون بگیم و قانون بذاریم تا اذیت نشیم مسخرم نمیکنن؟

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤
وسایل مورد نظر ملافه برا  اینکه بکشی رو تشکت پتو متکا اتو قابلامه  بشقاب قاشق چوب لباسی خو ...

کمدای خوابگاه چجوریه؟جا داره مانتوهامک اویزیون کنم؟پوششم تو دانشگاه چی

اوف چجوری برخورد کنم که بفهمن رو وسایلم حساسم....خوابگاه هر اتاق واسه هر ترم مخصوص خودشه؟یا ترم بالا ...

بستگی داره تو اسنان خودت قبول بشی یا نه اول بچه های بقیه استان ها رو جا میدن 

بعد هر جا جا موند میدن به شما 

بعضیا با همشهری خودشون میدند بعضیا رو نه 

اره ترم بالایی حتما دارید 

بابد همون اول بگی به صورت واضح  

که خساسی و اکه اتفاقی افتاد حتما دعوا کنی تا حساب کار دستسون بیاد

بستگی داره تو اسنان خودت قبول بشی یا نه اول بچه های بقیه استان ها رو جا میدن  بعد هر جا جا مون ...

خیلی ممنون که این همه تایپ کردی این موقع شب...باشه حتما توصیهاتو یادم میمونه😍

ممکنه بس بخندن کشته بده اتاقتون😂😂

وای پس چیکار کنم😂😂