2777
2789
عنوان

خوابگاه دانشجویی و محیط دانشگاه کمککک برای ترم اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 6603 بازدید | 82 پست
قرص چی همراهم ببرم؟؟اگه به هم اتاقیام بگم بیاین از حساسیت هامون بگیم و قانون بذاریم تا اذیت نشیم مسخ ...

خب باید یه برمامه بنویسد برا نظافت همون حارو کردن بعدم کلا سعی کنید کثیف نکنید قرص استامیوفن مفنامیک اسید ژلوفن ابریزش بینی سرما خوردگی 

اتفاقا باید باهم حرف بزنید تا همو بیشتر بشناسید 

لباسات كفش و كيف حوله دستمال دستشويي بشقاب و چنگال و قاشق و قابلمه و ماهيتابه ماگ چاقو لگن برا لباس شستن

قوري شامپو و صابون نواربهداشتي شونه مو 

برا تختت پتو و لحاف و بالشم ببر 

البته برا ما تشكم نداشت من اونجا ٢٠٠ ت دادم تشك خريدم فقط😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

😶پس باید خیلی مواظب خودم باشم...شپش داره خوابگاه؟؟؟

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤
تو دانشگاه ما همه باید با ورودی خودشون اتاق میگرفتن

یعنی من میتونم ترم اول خودم خوابگاه انتخاب کنم

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤
وای پس چیکار کنم😂😂

از همون اول بگو واسه تمیز کردن اتاق برنامه بریزن هر کسی هم وسایلشو جمع کنه .بگو وقت نمیشه همه با هم غذا بپزیم به درسمون نمیرسیم هر کسی جدا کارای شخصیشو انجام بده

اتاق ۸ نفره باشه مثل دانشگاه ما هر کمد واسه دو نفره

کمداشون بزرگه؟؟ببخشید خیلی سوال میپرسم میتونم اویز لباس بردارم که مانتوهامو اویزون کنم؟جاداره؟

خیلی ممنون که این همه تایپ کردی این موقع شب...باشه حتما توصیهاتو یادم میمونه😍

خواهش عزیزم 

در مورد کمد باید بگم 

دانشگاه ما ۴تا کمد دیواری داره هر اتاقی ۶نفر که دوتای اخری کمد فلزی گیرشون میاد 

اولش سريع با كسي صميمي نشو

سعي كن با ترم اخريا تو يه اتاق نيوفتي ( ميتوني اونجا برت ثبت نام ك رفتي بپرسي ازشون) 

چون معمولا وقتي ترم اولي با بالاييا ميوفته سعي ميكنن حقشو بخورن

من روز اول سال چهارميمون نصف كمدو بايد برا لباساي من خالي ميكرد ولي زورش ميومد . اولش ك اومد گف لباسام زياده جا ندارم نميتونم😐😒

خلاصه اينكه سعي كن با سال اول يا نهايت دوميا تو ي اتاق بيوفتي 

اگ هم نشد خ خودتو ساده و بشاش نشون نده

جوري باش ك بفهمن زرنگي

مثلا همون اول ك رفتي تو اتاق از كمدت سوال كن

يا مثلا بگو رو وسايلام حساسم كمدم كجاس

يه چيزي ك بدونن حاليته و پخمه نيستي

😶پس باید خیلی مواظب خودم باشم...شپش داره خوابگاه؟؟؟

مشاهده شده ساس داشته😂😂😂

اونا هم کاری با تو ندارن اشخاص این مدلی با هم اتاق میگیرن کسی رو هم راه نمیدن تو اتاقشون .تو خوابگاه ما یه اتاق بود این مدلی هر کیو میاوردن هم اتاقیشون شه کاریش میکردن ک فرار کنه

اول میری ی عالم دختر خوب و سر به راه میبینی که  از ترم بعد میفهمی اووووف چه ج....بودن! دیدت نسب ...

😂😂😂چجوری مواظب وسیلهام باشم کسی ندزرده؟