2777
2789
عنوان

خوابگاه دانشجویی و محیط دانشگاه کمککک برای ترم اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 6603 بازدید | 82 پست
تا 25م میاد عزیزم

فقط بهت میگم بهترین دوران تو عمرت تجربه میکنی .فدق اعلاده است .

من ۵ سال تو خوابگاه بود تو شهر کوچیک عالی بود عالی.

روزای تلخ داری روزای خوب شیرین داری .از چبزی نترس چون خودت باید قوی باشی .زندگی مجردیه .

شبابیدادین میگن میخندین ...میدین اتاق های هم دیگه مهموتی 😃

یه دست رخت خواب .قابلمه ماهی تابه قاشق چنگال چاقو رنده .بشقاب پیش دستی .

لباس .قوری کتری .یه چند تا ظرف بخر توش قند شکر چایی بریز .

من خودم هر ۱دهفته در میمون میمودم خونمون .به انازه اون دوهفته برا خودم مواد غدایی میبرد م یا میخریدم .

فقط یه نصحیت سعی کن با هم شهری های خودت هم اتاق باشی .از روز اول همسفره کسی نشو خودت عذات بپز بشور بخور که فردا روزی بحثی نشه .

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها داداشم دانشجو معلمه میگه غذا میدن اما کسی اتو نمیورد و اگه تو ببری همه ازت استفاده میکنن

و اینکه لگن هم ببرم؟اصن جایی هست که لباسارو بندازی خشک شه؟

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...
بچه ها داداشم دانشجو معلمه میگه غذا میدن اما کسی اتو نمیورد و اگه تو ببری همه ازت استفاده میکنن و ا ...

ببخشید دانشجو معلم بوده

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...

سلام.خوابگاه مثل خونه میمونه و همخوابگاهی مثل خانواده. 

باید تا موقعی که باشون هستید باید بسازید. 

البته بستگی به همخوابگاهیاتون داره 

اگر تعداد افراد زیاد اذیتتون میکنه،بعدا میتونید خوابگاه خصوصی بگیرید که توش دو سه نفر هست اگرم که هزینه ی زیاد یا تعداد کم اذیتتون میکنه،خب همون خوابگاه دولتی برید. 

ولی خیلی خوش میگذره 

بچه ها داداشم دانشجو معلمه میگه غذا میدن اما کسی اتو نمیورد و اگه تو ببری همه ازت استفاده میکنن و ا ...

ما خوابگاهمون اتو داشت.. کارت دانشجوییتو گرو میزاشتی یه ساعت اتو امانت میگرفتی