2777
2789

سلام قبلا با ی کاربری دیگه تاپیک زده بودم شایدخیلیا یادتون بیاد درمورد خانواده همسرم ک مادرشوهرم همش گیرمیدادوخواهرشوهرام وسایلموازکیفم برداشتن. آزارروحی دادن شوهرموکوک کردن انداختن جونم.تا آخرش گفتم من نمیام خونشون یاطلاق میگیرم ک قبول کرد من نرم.الان دقیقا 3ساله.اما چندروزپیش بهم گفت من فقط ی آرزو دارم باتوبرم خونمون .منم قبول نمیکردم بهم ميگه اولا اجازه نمیدم خانوادم اذیتت کنن وهرچه توبگی میگه یک بار فرصت بده .دوما میگه بیا 20میلیون طلابخرم واست .آشتی کن یکباربرو اگه اذیت کردن نرو طلاهاهم ب اسم خودت.چیکارکنم بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتظرم توام شرط بزار ..اگه خوبم بودن ماهی یبار بری مثلا..

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.

خب چه ایرادی داره  ولی چه پشتکاری داشتی که اینطور کوتاه اومده

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰