2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟ باخانواده شوهر.....نظربدید

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شرطاروگذاشتم خیلی شرطاگذاشتم

بگو کلا بشینه پیش تو تا آخر مهمونی.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
اونا بخاطر دروهمسایه میخوان آشتی کنن

افرین دقیقا مادر شوهر من میگفت همه میپرسن مگه چیشده که چند ساله نمیاد

ولی بعدش گستاختر شدن

منم الان سالی دو بار میرم تا حد تپان قیافه میگیرن منم متقابلا بدترم

ولی هر دو طرف مجبوریم همو چند ساعت تحمل کنیم

میدونی دوستم بحث طلانیس چون همش مسخرم میکنن میگن طلانداری

خب من میدونم چی میگی هی بگو واز شوهرت تعریف کن کسایی که اینجورین چشم دیدن خوبی زندگیتم ندارم پس بزار بفهمن شما باهم حسابی خوبید

خب من میدونم چی میگی هی بگو واز شوهرت تعریف کن کسایی که اینجورین چشم دیدن خوبی زندگیتم ندارم پس بزار ...

آخه شوهرم یجوریه مثلا ی بار ب حرفم گوش میده دفعه بعدانگارهمون آدم نیست

آخه شوهرم یجوریه مثلا ی بار ب حرفم گوش میده دفعه بعدانگارهمون آدم نیست

همه اینارو قبل از اینکه بری بهش بگو و بگو قرار نیست طلا که خریدی هی بگی چون طلا خریدم باید بیای بایدی در کار نیست اگر بد رفتاری کردن باهام دیگ نمیرم یا اگر تو به حرفم نکریدی دیگ نمیرم