2777
2789
عنوان

نی نی ام لگد نمی زنه

118 بازدید | 11 پست

لطفا بیاین کمکم کنین. 

ی هفته اس روزی یکی دو بار لگدش و حس می کردم، هفته هجده هستم. از دیروز لگد نزده. میشه بیاین بگین طبیعیه یا نه

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

خرما بخور بخواب ب پهلوي چپ

اگه نزد بدو برو سونو

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 

شیرینی بخور .رو پهلو چپ دراز بکش تا بیست مین منتطر باش

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه نکردی .فعالیت سنگین نداشتی تو ماشین برا مدت طولانی ننشستی؟

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

آره تا هفته 24 اینطوری... چند روز هست، چند روز نیست! 

من به پهلو میخوابیدم اصلا نمیفهمیدم، فقط به پشت که بودم ضربه میزد 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خرما بخور بخواب ب پهلوي چپ اگه نزد بدو برو سونو

باز نمی زنم.‌سونو کجا برم این وقت شب؟

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
باز نمی زنم.‌سونو کجا برم این وقت شب؟

ما اينجا توي بيمارستان واسمون اورژانسي انجام ميدن

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
گریه نکردی .فعالیت سنگین نداشتی تو ماشین برا مدت طولانی ننشستی؟

گریه کردم دیروز . خطر داره؟

گریه کردم دیروز . خطر داره؟

نه یکم جمع شده تو شکمت .کاریش نیست .نترس.یکم کاسنی یا چیزا خنکی بخور .یکم دلت سبک بشه .گردش خونت عادی بشه..الانم به داستان دیروزت فک نکن .چون غم تو دلت باشه هم تکون نمیخوره .اروم شدی خرما و شکلات شیرینی .هر چی شیرین تو خونتون هست بخور و به پهلوچپ دراز بکش.چیزیش نیست اصلا نگران نباش.اونم یکم الان عمگینه که مامانیش غمگینه .حوصله تکون نداره