2777
2789
عنوان

مهمانداری هواپیما

136 بازدید | 16 پست

سلام من این رشته رو خیلی دوست دارم ولی نمیدونم باید چیکار کنم هیچکسم نیست راهنماییم کنه😭کسی هست راجبش اطلاعات داشته باشه.....فقط شنبدم باید زبانت خوب باشه من زبان بلد نیستم...یعنی ارزش داره بشینم زبانمو قوی کنم؟استخدامیش بالایه؟احتمال قبولی هست؟

و اینکه ما نیشابور شهر ما فرودگاه نداره ربطی داره یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم خیلی توش نیازه پارتی داشته باشی رفیق من مدارکشو گرفته بود ولی کارشو نداشت 

بعد شما تو شهرتون فرودگاه ندارین فک کنم باید مهاجرت کنی یا مشهد یا تهران 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کسانیکه به شغل مهماندار هواپیما علاقه دارند، بعد از اخذ مدرک دیپلم در هرشاخه‌ای، تجربی، انسانی و حتی ریاضی می‌توانند در دوره‌هایی که موسسات خصوصی و دولتی برگزار می‌کنند شرکت کنند. شرط ورود به رشته مهمانداری در مرحله اول کسب رتبه مورد نظر و در مرحله دوم دارا بودن شرایط لازم برای این رشته است.

همچنین گاهاً خود شرکت‌های هوایی هم دوره‌هایی را جهت آماده سازی نیروهای مهمانداری ترتیب می‌دهند که می‌توانید با حداقل مدرک دیپلم و شرایط بخصوص هر شرکت هوایی در این دوره‌ها حضور پیدا کنید.
به این نکته هم توجه کنید که حتی با داشتن مدرک دیپلم کاردانی مهمانداری (رشته مهمانداری در دبیرستان) هم می‌توانید برای دوره‌های بالا اقدام کنید. در سال‌های اخیر دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی زیادی این رشته را با کنکور و بدون کنکور برای متقاضیان در دسترس قرار داده‌اند. اگر قصد دارید که در دانشگاه‌های دولتی (سراسری) تحصیل کنید باید در کنکور مهمانداری هواپیما شرکت کنید.