2777
2789

بلا نسبت هر بلانسبت خر 

قیافش چشا نخودی فاطمه آب و دماغ زیاد دماغ گنده و موها کم و کوتوله ولی اون موقع از نظر من عالی بود 

شخصیت و هوش بخدا هر ازش بهتر بود 

زورم از این میاد تنها دختری که تو زندگیش بود من بودم اعتماد به نفسشو زیاد کردم تعدیدم هم می‌کنه اشغال بعد من مثل پرنسسا میمونم 

سلام.

شما؟

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کات کنن

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

🤣🤣🤣🤣🤣

میگن عاشقی هوش از سر میبره ها 

اونموقع عاشق بودی این خر رو درست نمیدیدی

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

😂😂😂😂بای پسره زشت حرف میزدم خیلی زشت ها یعنی قیافش ته چهرش شبیه این عقب مونده های ذهنی بود بعد میگف دوست دخترم میشی و... عکسمو دید وحرف میزدیم میگف کمتر دختری دیدم هم خودش هم قیافش خوب باشه ک اونم منم نخاست اخه گوزو..