بچه ها زیارت عاشورا خوندم و امام حسینو صدا کردم و برای همتون دعا کردم. برای منم با به صلوات دعا کنید. خدا خیرتون بده
در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. اینو بگین. منم دلم گرفته. خدایا به حق دل حضرت فاطمه حاجت دل هممونو بده
در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه