2777
2789
عنوان

مطلقه های موفق و راضی میشه بیاین

364 بازدید | 34 پست

من دارم جدا میشم یعنی چاره ای جز این نمونده بود برام شوهرم چند وقت یکبار منو در خونه بابام پیادم میکنه میگه برو خونه بابات هر دفعم خودم با سر شکستگی برگشتم ولی این دفعه رفتم مهرمو اجرا گذاشتم .اخه بحث یه سال دوسال زندگی نیست ده سال زندگی با دو تا دختر کوچیکه ..دیگه نتونستم این همه تحقیرو تحمل کنم .ولی نمیدونم چرا عذاب وجدان دارم هر زنو شوهری میبینم حسودیم میشه جلو فامیلم خجالت میکشم ....میخواستم بپرسم طلاق سخته خیلی ؟ من که هنوز جدا نشده دارم میمیرم از اضطراب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تو جامعه ما سخت 

همین الانم خیلی ها میان خصوصی بهت پیشنهاد میدن

از بس گشنه و بدبختن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
چیکار کردین از اسیب های بعد طلاق در امان موندید

من بیشترین آسیب رو محل کارم دیدم چون مجبور بودم با چندتا عوضی هر روز رو ب رو شم. ولی تا وقتی حالم خوب شه دور فامیل رو خط کشیدم