2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی وقته .اونقدرکه حس میکنم ی عمره .تروخدافرداوپس فردا هرجامراسمی جایی رفتین برای ما بی بچه هادع ...

عزیزم امضاتو خوندم ، انشالله خدا بهت ی دوقلو بده تلافیش در بیاد ،برات حمد خوندم

منم سه ساله منتظرم  توی این شبا برای همتون دعا میکنم توروخدا برای منم دعا کنید اسمم معصومه است. ...

من 10سال انتظارم ازتوبیشتره عزیزم .بدون بچه خیلی سخته من برات دعامیکنیم ب حق دست بریده آقاابالفضل که حاجت روا ودل شادبشی

ماراحوصله ی شرح حال نیست...
من خیلی وقته .اونقدرکه حس میکنم ی عمره .تروخدافرداوپس فردا هرجامراسمی جایی رفتین برای ما بی بچه هادع ...

مرجان عزیز برات دعامیکنم ،امضاتو خوندم میشه گفت یجورایی شبیه بهم هستیم با جمله هات ناخودآگاه احساس کردم حرف دل خودمه وبا خوندنش گریه کردم حتما امشب توی هیئت که رفتم برات دعا میکنم خواهری اگه لایق دونستی برام دعا کن.... انشاءالله تا سال بعد همه منتظرا به خواسته دلشون برسن.

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..
من 10سال انتظارم ازتوبیشتره عزیزم .بدون بچه خیلی سخته من برات دعامیکنیم ب حق دست بریده آقاابالفضل که ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت از امروز هر قطره اشکی که بریزم به یادتم 

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..
مرجان عزیز برات دعامیکنم ،امضاتو خوندم میشه گفت یجورایی شبیه بهم هستیم با جمله هات ناخودآگاه احساس ک ...

الهی فدات شم بخاطراینکه اشکتودرآوردم معذرت میخوام .عزیزدلم ممنون که اینقدرمهربونی ازخدامیخام ب حق این شب عزیزکه ناامیدت نکنه وتاسال دیگه اینموقع ی بچه ی خوشگل وتپلی توبغلت باشه .برات صلوات میفرستم عزیزم هم برای سلامتیت وهم حاجترواییت

ماراحوصله ی شرح حال نیست...