2777
2789
عنوان

هوا بدجوری بهم ریختس

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 120 پست
به نظرم این دختر و پسر ها هم مظلومان تو کشوری که  کارگر برای اعتراض حقش زندان یه دختر بخاطر ...

اره همرو دین زده کردن

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=104102504]عزیزم من نگفتم قرارهمه یه اعتقاد داشته باشندولی از نظر اخلاقی هم که درجایی یه عده عزادار هستن یه عده ...[/QUOTE

اره خدا وکیلی همه ی این بیرون ریختنای مردم از ازخود گم شدگی شونه کی امام حسین گفته بیاید بیرون واسم کارناوال خیابونی بگیرینو ناف و پاتونو بندازین بیرون و هر هر کرکر راه بندازین تا چشم مردای هوسران  رو از ان خود کنید.بخدا همش شو هستش حالم از این همه دروغ و ریا به هم میاد کاش یک ذره خودمون باشیم اصالت ما گم شده در فریب دادن ما.

اهواززززززز

اهواز شهر زیبای من🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂

وای لباس زمستونه چقدر گرون باشه امسال منکه هیچی ندارم برا پسرم وشوهرم وخودم باید بخریم غصم گرفته

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه!
[QUOTE=104102504]عزیزم من نگفتم قرارهمه یه اعتقاد داشته باشندولی از نظر اخلاقی هم که درجایی یه عده ع ...

بله خواهرم این دردها را ادم به کی بگه.

خدا خودش به مارحم کنه وشعورها را بیشتر کنه تا از این همه خودنمایی ها دست برداریم.

خیلی گرمه بخدا  اصلا کولر شب و روز روشنه

امسال خیلی گرم بود تابستون همش شرجیه...میگه ب خاطر سیل و بخار اب اینطور شده

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂
اینجا خوزستانه و  هوا بس ناجوانمردانه گرم است😐

و پول برق و کولر چند برابر😂😂

خدا کنه زودتر بارون بزنه از شر این تابستون خلاص بشیم

کدوم بارون....بارون رو نخواستیم فقط هوا خوب بشه...جزغاله شدیم...