2777
2789
عنوان

هوا بدجوری بهم ریختس

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 120 پست
خوزستان

منم خوزستان.... واقعا مردیم از گرما.....

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنه قرار نیست یه جور باشن اینکارا باعث میشه دین گریزی بشه  هرکی دوست داره همون جور زندگی کنه& ...

عزیزم من نگفتم قرارهمه یه اعتقاد داشته باشندولی از نظر اخلاقی هم که درجایی یه عده عزادار هستن یه عده نمیان جشن شادی راه بیندازند.

ان شاءالله قراره بعد از عاشورا بیایم شمال. چالوس و تن کابن. 

اها بسلامتی ولی از این به بعد شمال بارونه و سرد وباد

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه!
افرین  فقط شده دختر پسر بازی  عربده کشی  واخر سرم طبل بازی  حسین کجا و این ا ...

به نظرم

این دختر و پسر ها هم مظلومان

تو کشوری که 

کارگر برای اعتراض حقش زندان یه

دختر بخاطر استادیوم رفتن زندان یه

به خاطر بی حجابی زندان یه

اگر ازینا دفاع کنی جات بازم زندانه

در حالی که

طوسی ها

مرتضوی ها

...‌

غیره آزادند 

میتونیم نترسیم ازین مظلومیت دفاع کنیم

پس بهتره

همون سیاه بپوشیم و سکوت کنیم

فلسفه قیام عاشورا چی بود قیام برای ظلم کجا ما جلوی ظلم رو گرفتیم راحت ترین کار سیاه پوشیدن و نذر ...

یه عده که از مشکی پوشیدنم دریغ میکنن.همچین راحتم نیست.همت میخاد بتونی نذری بدی تو این گرونی.مشکی پوشیدنم برکاتی داره.هرچند که موافقم با این قسمت از حرفت که ظلم همه جارو برداشته .ولی این حدیثو حاج اقایی که هرشب میرم منبرش گفت که اگه تو جامعه ای مردمش دست از امربه معروف بکشن حاکمان ظالم بهشون حکم فرما میشن.بس این کارم خودمون کردیم.هر کی هرکاری دلش میخاد میکنه میگیم بما مربوط نیست.در حالیکه مربوطه.

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
خیلی گرمه بخدا  اصلا کولر شب و روز روشنه

وای چقدر بد سخته اینجوری اینجا پنکه و کولرمون خاموشه کم کم باید سویشرت بپوشیم

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه!
اره دیگه یکم سخته 😅منم تبریزم عزیزم

ای قلبم ترک قزی

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷