2777
2789

میخوام شاخ مادرشوهرم رو بشکنم .واز این به بعد به کارهاش واکنش نشون بدم.بگید من یاد بگیرم.تو تاپیک قبلیم در مورد مادر شوهرم گفتم برید بخونید

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوان تاپیکتو که خوندم زنداییم اومد تو ذهنم.. ولی وقتی وارد تاپیک شدم دیدم اصل کاری که همون مادرشوهر باشه رو یادم رفت😆 نمیدونم چطوری توضیح بدم ولی اره حسابی آدمشون کردم..البته چندسال اذیتم کردن تا بالاخره صبرم تموم شد.

🖤

من مادر شوهرم دوماه کمکم بچه هارو نگه داشت خداییش خیلی کمکم کرد ولی ب همون اندازه هم تیکه میپروند و ازار روحیم میداد ولی کمکمم کرد....وقتی برگشت شهرشون تا ۳ ماه همش زنگ میزد ک این کار بکن اونکار بکن با اینکه خودم بلد بودم  تا اینکه ی روزک بچه هام خواب بودن گفت عکس بده ازشون منم بیدارشون کردم ب حالت خواب الود ی عکس براش گرفتم فرستادم ...بعد رفته بود پیش پدر شوهرم گفته بود وااای دخترام بی حالن مریضن شلختن پدر شوهرم زنگ زد ب مامانم داشت صحبت میکرد تو حرفاش گفت 😑😑منم بش اس دادم گفتم هر کسی خودش مصلحت بچشو بهتر میخواد ...هیشکیم ب اندازه مادر خود بچه دلسوزش نیست ...عکسو هم فرستادم برا شوهرمو دخترش بشون گفتم اینجا ب نظرتون بچه ها من شلختن یا بی حالن؟؟خواب الودن عکس خواستم بگیرم براش ...اونام تایید کردن ...کلا باهاش بحث گردم گفتم من بچه خودمه شمام دوماه کمکم کردی درست ولی دلیل نمیشه  برین دروغ بگین اگا میخواین بیاین نوه هاتون ببینین نیاز ب دلیل ندارین ولی دروغ نگین دیگه از اون روز اصلا اصلا دخالت نکرد تو طرز برخوردم با بچم ...حالا قایمکیشو نمیدونم ولی جلو روم اینکارو‌نکرد

بعد از ۳ ماه دوباره عضو شدم😢