2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتلت مرغ خیلی خوشمزه

سینه مرغ اب پز شده رو چرخ میکنی یا با سبزی خردکن دستی اسیاب میکنی. با سیب زمینی و پیاز رنده شده وتخم مرغ و ادویه بعد سرخ میکنی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
کتلت مرغ خیلی خوشمزه سینه مرغ اب پز شده رو چرخ میکنی یا با سبزی خردکن دستی اسیاب میکنی. با سیب زمین ...

کتلت مرغ رو چجوری پف دارش کنم عزیزم؟؟

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹

شامی کباب 

کباب تابه ای

مرغ سوخاری

کشک بادمجون

میرزا قاسمی. یتیمچه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
کتلت مرغ رو چجوری پف دارش کنم عزیزم؟؟

تخم مرغ که میزنی خودش پف میکنه. دیشب درست کردم خیلی خوشمزه بود

انواع کوکوها

کشک بادمجون

یتیمچه

خوراک مرغ و سبزیجات

خوراک کدو

سیب زمینی وتخم مرغ ابپز با سس

الویه

خوراک سوسیس

سیب زمینی سرخ کرده 

عدسی

شیوید باقالی

و....

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

میرزا قاسمی

سیر رنده کن یه تفت بده..بعد گوجه ها شده اضافه کن بذار آب بیفته بعدم بادمجون کبابی که له کردی با گوشت کوب...یه ذره رب و زردچوبه و فلفل بزن و توش تخم مرغ بزن( من خودم هم می زنم ولی اصلش این انگار نیمرو کنی بزاری روش)بعدم می ذارم یه چند دقیقه رو گاز بعدم نوش جان

البته من پیازم با سیر تفت میدم (تو دستور نیست)

من مرغ میزارم با زردچوبه و نمک و پیاز آبپز بشه بعد استخوناش میگیرم با خیارشور و جعفری و نمک و کمی سس سفید میریزم مخلوط کن قشنگ میکس بشه با نون ساندویچی و گوجه و خیارشور عالی میشه

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
میرزا قاسمی و کشک بادنجونو گوجه بادمجون یادم رفت

کنارشون چی بزارم که انقد ساده نشون نده؟ منظورم سالاد یا ماست و خیار با دلاره

برا خودمون میخواما

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹

نون پنیر😐😐😐

ولی لایکم کنید بیام یاد بگیرم 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎