2777
2789
کنارشون چی بزارم که انقد ساده نشون نده؟ منظورم سالاد یا ماست و خیار با دلاره برا خودمون میخواما

باهاشون سبزی خوردن بزارید

برای گوجه بادمجون ماستو سالاد خیار گوجه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانما شما عدسی چطور درست میکنین من همه غذاها بلدم غیر عدسی هر وقت درست میکنم خیلی بد میشه بچه هام باید هر روز بخورن

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

دوپیازه سیب زمینی رو اب پز کن پیاز داغ فراون درست کن سیب زمینی رو له کن به پیاز اضافه کن نمک و فلفل بزن عالی میشه راستی سیب زمینی رو  با پیازها بزار کمی تفت بخور با نون و گوجه و خیار شور عالی میشه

عاشق ۲ تا دخترام هستم
من مرغ میزارم با زردچوبه و نمک و پیاز آبپز بشه بعد استخوناش میگیرم با خیارشور و جعفری و نمک و کمی سس ...

منم چن روز پیش درست کردم

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
انواع کوکوها کشک بادمجون یتیمچه خوراک مرغ و سبزیجات خوراک کدو سیب زمینی وتخم مرغ ابپز با سس ال ...

همشونو خیلی دوس دارم

مرسی عزیزم

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹
میرزا قاسمی سیر رنده کن یه تفت بده..بعد گوجه ها شده اضافه کن بذار آب بیفته بعدم بادمجون کبابی که له ...

ممنون از توضیحاتت

من خودم شمالیم البته😜

من مرغ میزارم با زردچوبه و نمک و پیاز آبپز بشه بعد استخوناش میگیرم با خیارشور و جعفری و نمک و کمی سس ...

واااای خیلی خوشم اومد

حتما امشب درست میکنم

منم چن روز پیش درست کردم

وااای به به قارچم بزنی و کمی پنیر عالی میشه 😋😋😋😋😋😋

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
وااای به به قارچم بزنی و کمی پنیر عالی میشه 😋😋😋😋😋😋

😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
منم چن روز پیش درست کردم

حیف امروز قیمه درست کردم فردا و پس فردام خونه نیستم پنج شنبه حتما درست میکنم😋😋😋😋