بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خانما شما عدسی چطور درست میکنین من همه غذاها بلدم غیر عدسی هر وقت درست میکنم خیلی بد میشه بچه هام باید هر روز بخورن
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
دوپیازه سیب زمینی رو اب پز کن پیاز داغ فراون درست کن سیب زمینی رو له کن به پیاز اضافه کن نمک و فلفل بزن عالی میشه راستی سیب زمینی رو با پیازها بزار کمی تفت بخور با نون و گوجه و خیار شور عالی میشه
وااای به به قارچم بزنی و کمی پنیر عالی میشه 😋😋😋😋😋😋
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
حیف امروز قیمه درست کردم فردا و پس فردام خونه نیستم پنج شنبه حتما درست میکنم😋😋😋😋