2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب خوابم نمی‌برد یهو دیدم شوهرم ناله میکنه بلند شدم نگاش کردم دیدم چشاش باز اولش ترسیدم بعد ذهنم رفت که بختک روشه تکون دادم صداش کردم گفت خداخیرت بده نمیدونی چه زجری میکشیدم

همسرمن زیاد اینجوری میشه تو خواب ناله میکنه بعد بیدارش میکنم میگه میدیدمت ولی نمیتونستم بیدارت کنم که منو بیدار کنی😀

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

یه چند باری درحالی که خواب بد میدیدم وتوی خواب میدونستم خوابم اما اصلا نمیتونستم چشمامو باز کنم هر چقئر سعی میکردم نمیشد دست وپاهامم نمیتونستم تکون بدم

اگه شما به این میگین بختک حتما رو من افتاده دیگه

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

از بچگیم‌تا حالا حتی گاهی مرگو دیدم جلوی چشمام یعنی نفسم رفت و بعد چند ثانیه برگشت...سعی میکنم تکون بخورم تا از اون وضعیت نجات پیدا کنم ولی خب نمیشه😐

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
همسرمن زیاد اینجوری میشه تو خواب ناله میکنه بعد بیدارش میکنم میگه میدیدمت ولی نمیتونستم بیدارت کنم ک ...

یه بار باهاش دعوام شده بود قهر کردم اونشب دیدم تو خواب هی دستو پا میزنه محلش ندادم 😅😅