2777
2789

من متاسفانه و بدبختانه تو عقد حامله شدم بخاطر همین مجبور شدیم زود عروسی بگیریم بنده خدا بابام برامون عروسی گرفت خب الان هم جهیزیه مو خریدن خودمون هم داریم خونمون رو می‌سازیم که تکمیل بشه بعدش جهیزیه مو بیارم

خانواده شوهرم از اول عقد تا امروز یدونه هدیه هم بهم ندادن هیچی همه چیو گفتن خود شوهرم بگیره الان هم ما خیلی زیر فشاریم بخاطر ساخت خونه

دیروز خواهر شوهرم اومده بهم تیکه میندازه که سیسمونی رو مامانت میگیره دیگه نه چند بار اینطوری هی تکرار کردن واقعا ناراحت شدم چرا باید مامان من بگیره؟ شما به عنوان پدر مادر برای پسرتون چیکار کردین؟ حتی یه عروسی هم براش نگرفتین برای عروستون حتی یه حلقه هم نخریدین سمت شهر ما تورک ها رسمه که کلی طلا به عروس میدن ولی اینا انقد گدا هستن خسیس هستن مشهدین هیچی نمیدن تازه انتظار دارن مامان بابای من با این وضعیت که زیر فشارن سیسمونی هم بخرن 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون هیچ خجالتی از هیچ کس وقتی اونا انقدر بی تربیت و بی شعور هستن ک این حرفارو میزنن تو هم خیلی رک بگو که به خودمون مربوطه یا بگو خودمون میدونیم چکار کنیم یعنی ب ت هیچ ربطی نداره

هیچ یز از ارامش خودت و بچت مهم تر نیست

جان منی❤️

نزار بخرن بگو نه ما رسم نداریم 

من خانواده شوهرم تا الان یه هل پوکم بهون ندادن واقعا هزار ت برامون خرج نکردن منم نزاشتم خانوادم خرج کنن سیسمونی بدن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

خودت بخر بعد ب اونا بگو مامانم خریده 

منم سیسمونی خودم خریدم چون مامانم اینا دستشون خالی بود بعد ب خانواده شوهرم گفتم مامانم خریده

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

بدون هیچ خجالتی از هیچ کس وقتی اونا انقدر بی تربیت و بی شعور هستن ک این حرفارو میزنن تو هم خیلی رک ب ...

خیلی واقعا بیشعورن که میان این حرف و میزنن خدا شاهده

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40