2777
2789

بچه ها تجربه اگه دارید بگید من واقعا اعتقادی ندارم ولی خیلی رواج پیدا کرده همش به این فکر میکنم کی بیکاره بخت دخترا را ببنده. و چرا اینقدر تو جامعه امروز ما این مقوله گسترش پیدا کرده؟

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

بزرررررگترین طلسم دنیا با ی دعای از ته قلب به خدا باطل میشه

خدایا به آبروی حضرت مادر اول ببخشم بعد ببرم...طفل معصوم ۱۷ ساله... دلم برا خودم تنگ شده.... الهی موهات بریزه اگ بهم بگی آنه ... اونوقت منم بهت میگم حسن کچل😐... لعنت به هرآنکه به تو اعتماد کرد ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی ذهنم درگیرشه😔😔😔

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
آره واقعي هست

از کجا میدونید؟

خدایا به آبروی حضرت مادر اول ببخشم بعد ببرم...طفل معصوم ۱۷ ساله... دلم برا خودم تنگ شده.... الهی موهات بریزه اگ بهم بگی آنه ... اونوقت منم بهت میگم حسن کچل😐... لعنت به هرآنکه به تو اعتماد کرد ...

الکیه من  رفتم ی بار گفت بختتو بستن برو قفل بخر باز کنم واست من هیچوقت قفلو نبردم ک باز کنه الانم چندساله ازدواج کردم همش خرافاته

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بذارید ی چیزی بهتون بگم

طلسم هست 

جادو هست 

اما بزرگترین سحر و طلسم با توکل به خدا حل‌میشه

اینو پدربزرگم میگفت ک ۷۸ سال فقط دعانویسی کرد

والا يكي بود براش دعا درست كردن شوهر كرد 😂

خب کی بود من ی مدت خیلی سمت این کارا رفتم ته اش خبری نبود

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

چی؟

یعنی شما برا خودت دعا کن

تمام سحر و جادوی های منفی برعلیهتون باطل میشه