بچه ها تجربه اگه دارید بگید من واقعا اعتقادی ندارم ولی خیلی رواج پیدا کرده همش به این فکر میکنم کی بیکاره بخت دخترا را ببنده. و چرا اینقدر تو جامعه امروز ما این مقوله گسترش پیدا کرده؟
تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....
بزرررررگترین طلسم دنیا با ی دعای از ته قلب به خدا باطل میشه
خدایا به آبروی حضرت مادر اول ببخشم بعد ببرم...طفل معصوم ۱۷ ساله... دلم برا خودم تنگ شده.... الهی موهات بریزه اگ بهم بگی آنه ... اونوقت منم بهت میگم حسن کچل😐... لعنت به هرآنکه به تو اعتماد کرد ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا به آبروی حضرت مادر اول ببخشم بعد ببرم...طفل معصوم ۱۷ ساله... دلم برا خودم تنگ شده.... الهی موهات بریزه اگ بهم بگی آنه ... اونوقت منم بهت میگم حسن کچل😐... لعنت به هرآنکه به تو اعتماد کرد ...