2777
2789
عزیزم ان شالله صداسو میشنوی...منم یه سقط داشتم واسه منم دعاکن...رفتی دوس داشتی بیا خبرشو بهم بده...م ...

عزززززیزم  ما چقد شبیهیم

منم اردیبهشت سقط کردم

۲ سالِ هرجور کوفتی خوردم

انشاالله ک خدا خودش اینبار ی رحمی بهمون بکنه

دیگه توکل ب خدا

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن برام .. منم برای سلامت نینیت ۱۴ تا صلوات فرستادم. ان شاءالله سالم و صالح بغلش بگیری ..❤

قربونِ دل مهربونت برم

واست آیت الکرسی میخونم

توکلت ب خدا باشه   انشاالله ک هرچی خیره برات پیش بیاد

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
عزیزم ان شالله صداسو میشنوی...منم یه سقط داشتم واسه منم دعاکن...رفتی دوس داشتی بیا خبرشو بهم بده...م ...

میشنوی صدای قلبشو مطمئن باش ...

به خودت استرس نده ..

نینیت الان داره تو دلت واسه خودش کلی غلت میزنه😍

قربونِ دل مهربونت برم واست آیت الکرسی میخونم توکلت ب خدا باشه   انشاالله ک هرچی خیره برا ...

خیر ببینی دورت بگردم .. خبرشو بده رفتی ..

البته میدونم خوش خبری .. 

خیر ببینی دورت بگردم .. خبرشو بده رفتی .. البته میدونم خوش خبری ..  

فداتشم دوستِ خوبم

ساعت۷ عصر نوبت سونو دارم

حتما خبر میدم بهت

عزیزم انگار کاغذش جابه جا شده ..منفی بود .. خدا کنه پریود نشم واقعا شرایطم برای اقدام سخته .. دعام ...

ان‌شالله 

الان چند روز از تخمک گذاریت گذشته؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊