2777
2789

کلا کاست رو باز کن

گاهی نوار جا به جا هست

خط تی میره اون زیر

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

اون کاغذش جابجا شده یکم...

بعد من خودم با پنج روز تاخیر مثبت شد.. صب کن موعذت بگذرع

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو ناراحت نکن گلم

صبر کن اگه پری نشدی دوباره بزار

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
منفی عزیزم ،چند روز از پری گذشته؟

آخه خط وسطه گلم .. 

وسط مگه نا معلوم نیست ؟

همیشه رو سی میفتاد .. 

هنوز موعدم نیست ..

ولی اگه بودم دو تا خط میومد .اکثرا میگن قبل موعد مثبت شده..

سلام منم هفته 8ام...تاخالا سونو ندادم ...شما تاالان رفتین شونو؟؟؟

امروز قراره سونو قلب برم

توروخدا دعا کن برام

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
عه راست میگی احتمال داره ... ممنون عزیزم از راهنماییت . التماس دعا😘

باز کردی بیا بگو چی شد 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
امروز قراره سونو قلب برم توروخدا دعا کن برام

عزیزم ان شالله صداسو میشنوی...منم یه سقط داشتم واسه منم دعاکن...رفتی دوس داشتی بیا خبرشو بهم بده...من اینقدمیترسم نمیتونم برم سونو

اللهم عجل لولیک الفرج
عه راست میگی احتمال داره ... ممنون عزیزم از راهنماییت . التماس دعا😘

نه بازی نکن با نوک چاقو از زیر نوارسبزه بزن میاد بالا انوخت درست میشه

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍