2777
2789
سونو رفتی عزیز

عاره گلم

رفتم  صدای قلبشو گذاشت واسم   از ذوق جوری زدم زیر گریه  ک ب هِق هق افتادم😅🤗

انشاالله ک شمام بری و با صداش دلت آروم بگیره

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
عاره گلم رفتم  صدای قلبشو گذاشت واسم   از ذوق جوری زدم زیر گریه  ک ب هِق هق افتادم😅 ...

جون دلم مامان خانمی با احساس. انشالله به وقت و ساعتش و به سلامتی نی نی نازت رو بغل کنی و من رو هم دعا کنی❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💕💕💕💕😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جون دلم مامان خانمی با احساس. انشالله به وقت و ساعتش و به سلامتی نی نی نازت رو بغل کنی و من رو هم دع ...

ممنون عزیزدلم🙏

انشاالله

فقد اینو میدونم ک باید توکل کرد و از خودش خواست.   شمام نگاهت ب دست و معجزه ی خدا باشه   انشاالله خودش بهترینارو واست رقم میزنه🤲💝

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
ممنونم مهربونم ❤️ ❤️ ❤️ 6 روز دیگه باید منتظر باشم  میشه واسم دعا کنی

اگه خدا دعامو قبول کنه  چرا ک نه!

اصلا استرس نداشته باشه 

اگه خدا دعامو قبول کنه  چرا ک نه! اصلا استرس نداشته باشه

ممنونم عزیز دلم امیدوارم بتونم استرس رو از خودم دور کنم سمت راست شکمم بعضی اوقات درد میکنه و اکثرا خیلی خیلی گرمم میشه. طوری که دوست دارم دستم رو روی سرامیک بگذارم. امیدوارم اینها نشانه های خوبی واسم باشه

عاره گلم رفتم  صدای قلبشو گذاشت واسم   از ذوق جوری زدم زیر گریه  ک ب هِق هق افتادم😅 ...

وای خداروووووشکر خیلی خوشحال شدم برای منم دعاکن ان شالله شنبه میخوام برم

ان صالله صحیح و سالم بغل بگیرشی

اللهم عجل لولیک الفرج
سونو شکمی شدی؟؟؟

عاره عزیزم  ، واژینال ریسکش بالاس.

انشاالله ک توام میری و صداشو میشنوی   خوب میکنی شنبه میری   ولی مطمئن باش هم الانم قلبش تشکیل شده

نمیدونم بچه داری یا ن

ولی من اولین بار بود ک ی همچین صدای قشنگی رو میشنیدم

خدا ب حق این روزا نصیبِ همه منتظرا کنه