2777
2789
عنوان

اگه بهتون خیانت بشه میبخشید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 236 پست

اعتماد كن منم ٣ماهه ك شوهرم ول كرده بود خيانت كرده بود رفت 

برگشت درست شد

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی پستای قبلتو خوندم سال ۹۶ شوهرت برای تشکر کادو بدون اجازت زنگ زده و تشکر کرده بنظرت اینا فقط سه م ...

آره  دنبالش بوده ولی از اونطرف چراغ سبز نشون ندیده که زود تر اقدام نکرده  

خیلیا بهم میگن نبخش از جمله برادرام میگن پشیمون میشی اگه اعتماد کردم و پشیمون شدم چی 

خانواده ات که میگی پشتت هستن 

شوهرت هم دوست نداری و حاضر نیست حتی چیزی به نامت کنه 

اون طرف هم که فامیل نزدیکت بوده و میگی اگه متوجه نمیشدی رابطه نزدیکتر می‌شده بینشون 

پس طلاق بگیر و بیخیالش شو 

به دردت نمیخوره 

فرصت یه زندگی بهتر رو به خودت بده نه یه عمر شک و تردید و غصه 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

ببین میتونی ببخشی بعد اگر امده به غلط کردن برگرد ولی حق طلاق حق بچه رو ازش بگیر ولی بزار بیاد به پات بیافته بعد برگرد یعنی رابطعه جنسی هم داشتن از کجا فهنیدی ؟

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍
چن وقته درست شده ؟

از همون روز اول ك برگشتش درست شد حس پشيموني توچشاشه

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

شوهرت از همون اول کرم ریخته 

به اون چه زنگ بزنه برای تشکر 

اشتباه نکن برنگرد 

طلاق بگیر میخوای بسوزونیش حق طلاق بگیر و چیزی به نامت کنه برو دو سه ماه بمون طلاقم بگیر بگو این به اون در 

معنی یه دستی خوردنو یادش بده