من الان بین دو راهی موندم شوهرم بهم خیانت کرد منم 3 ماهه خونه بابامم الان پشیمونه و میخواد جبران کنه نمیدونم بهش اعتماد کنم یا ن خیلیا بهم گفتن اعتماد نکن خانوادمم برای طلاق پشتمن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یا سه دونگ خونه نام بزنه یا طلاقتو بگیر . اگرم برگشتی و دیدی خیانت میکنه دلت نمیسوزه دست خالی رفتی 114 خیلی کمه . حق طلاق هم بگیری چ بهتر . اصلا بدون مال گرفتن نرو زیر سقفش باز بدترین ظلمو کردی . بچه دار هم نشو تا چند سال این خیلی مهمه
خیلی اشتباه کردی به برادرات حالی کردی،من خیانت دیدم ولی هیچکس جزخودم وخودش نفهمید.بهش هم گفتم ابروت ...
همه فامیل فهمیدن به لطف دختر عمم و شوهرش ای کاش فقط برادرام بود اگرم با یکی ببینمش اصلا برام مهم نیست ضربه ای که بهم زده خیلی برام سنگین بود باورم نمیشد تازه خودمو پیدا کردم