2777
2789
عنوان

اگه بهتون خیانت بشه میبخشید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 236 پست
من فقط میدنم خیانتی که به سک‌س نرسه مال دوهفته‌اس ..بعدش قطعااااا سکس‌ی هست که ادامه پیدا میکنه

باورم نمیشه فکر نمیکنم آخه فامیل بود یعنی اینقدر وقیحن اینا به قول خودشون دردو دل بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاشایدواقعاشوهرش توبه کنه.سعی نکنیدزندگی اسی راناخواسته بپاشونید.میدونیداگه زندگیش بپاشه شماهاهم ت ...

شوهرش اگه واقعا راست میگه و‌توبه کرده باید خودشو ثابت کنه باید حد اقل مالی ب نامش بزنه یا حق طلاق بهش بده 

حالا شوهرش هیچکدوم ازین کارا رو نمیکنه و انتظار داره زنش باورش کنه 

باورم نمیشه فکر نمیکنم آخه فامیل بود یعنی اینقدر وقیحن اینا به قول خودشون دردو دل بوده 

دردل با دخترعمه زنش؟

خنده‌داره بخدا ..مردا محض رضای خدا با یکی حرف نمیزنن ..دوهفته وقت میذارن واسه راضی کردن طرف و مخ‌زنی ..جور شد ادامه پیدا میکنه وگرنه یه خالی میبندن میرن با نفر بعدی

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم

یکبار زنی تعریف میکردتوسایت که خیانت کردم.من بهش گفتم چرا؟؟؟اشتباه کردی.همه ریختن سرم که قضاوتش نکن به سرت میاد.وبهش گفتن اشکال نداره تکرارنکن حتماشوهرت کم گذاشته برات.ادم نمیدونه چی بگه؟شاخ درمیاره

اگه جای تو بودم روی سه دونگ خونه زوم میکردم بعد برمیگشتم و فرصت میدادم چون اگر فرصت بدم هم خونه رو بردم هم تلاشمو برا زندگیم کردم اگرم سند نزد واقعا ارزش نداره که بخوای برگردی و ببخشی دو طرف باید از چیزی بگزرن تو از غرورت اون از مالش . وگرنه معامله یک طرفه که فقط ب بخشیدنه تو منتهی میشه ببخشیدا اما یک توفم نمی ارزه

چندین باااار خودم مستقیم دیدم و بخشیدم

وای که چه روزای بدی بود خدا به سر گرگ بیابون نیارع...

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
3 سال با دختر عمه ام ک شوهر داره دوست شدن 

خط قرمزهای هر کسی فرق میکنه .

من خیانت رو نمیتونم به هیچ وجه ببخشم اونم تو شرایطی که شما تعریف میکنی. با زن شوهر دار. از نظر من همسر شما بیمار جنسیه و با این حرفا ترک نمیکنه

من بودم فقط زندگیمو مسیرشو جدا میکردم ازش

بنظرم یه فرصت دبگه بهش بده شاید درست شد اگرم نشد دیگه پشیمون نیستی ک چرا نبخشیدمش بعد اون موقه تمومش میکنی

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

من هیچ وقت نمیبخشم...شایدم ببخشم ولی فراموش نمیکنم...انقدرم شوهرمو دوست دارم که میدونم اگه خدای ناکرده خیانتم ببینم نمیتونم ترکش کنم..ولی لجبازم الکی بهش میگم اگه خیانت ببینم عین همون کارو جلو چشات میکنم.