من الان بین دو راهی موندم شوهرم بهم خیانت کرد منم 3 ماهه خونه بابامم الان پشیمونه و میخواد جبران کنه نمیدونم بهش اعتماد کنم یا ن خیلیا بهم گفتن اعتماد نکن خانوادمم برای طلاق پشتمن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باورم نمیشه فکر نمیکنم آخه فامیل بود یعنی اینقدر وقیحن اینا به قول خودشون دردو دل بوده
دردل با دخترعمه زنش؟
خندهداره بخدا ..مردا محض رضای خدا با یکی حرف نمیزنن ..دوهفته وقت میذارن واسه راضی کردن طرف و مخزنی ..جور شد ادامه پیدا میکنه وگرنه یه خالی میبندن میرن با نفر بعدی
اگه جای تو بودم روی سه دونگ خونه زوم میکردم بعد برمیگشتم و فرصت میدادم چون اگر فرصت بدم هم خونه رو بردم هم تلاشمو برا زندگیم کردم اگرم سند نزد واقعا ارزش نداره که بخوای برگردی و ببخشی دو طرف باید از چیزی بگزرن تو از غرورت اون از مالش . وگرنه معامله یک طرفه که فقط ب بخشیدنه تو منتهی میشه ببخشیدا اما یک توفم نمی ارزه