2777
2789
عنوان

دخترم نماز نمیخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 8846 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم براش دعا كن شما مادري دعات در حقش مستجابه

من خودم تو خانواده مذهبي بزرك شدم ولی هیچ اصراری به چیزی نبود یه دوره از نوجوونی بی حجاب شدم البته نه خیلی شدید نسبت به خانواده ام مثلا موهام بیرون بود رژ می زدم و چادر هم نداشتم خانواده ام خیلی ناراحت بودن اما چیزی بهم نمی گفتن فقط یادمه هر وقت این طوری میشدم بابام مستقیم نگاهم نمی کرد موقع حرف زدن و این طوری غیرمستقیم نشون می داد که رفتارم درست نیست... 

ولی بالاخره دعاهای مامانم کمکم کرد یهو تو دبیرستان همه چی عوض شد ... باهاش دوست باش غیرمستقیم خواسته هات رو مطرح کن کم کم بازم تغییر می کنه ان شاالله

به قول دوست مون نوجوونی دنیای تجربه کردن چیزهای مختلفه

خودمم دختر دارم الان خوندم تاپیک‌رو یه لحظه پشتم لرزید ولی دیگه کاریش نمیشه کرد فقط میگم توکل بر خدا❤️

قبل تر از هر اقدام تربيتي به نظرم توسل لازمه. توسل واقعي.بچت رو بسپر به خدا و بعد فاطمه زهراا.حصار غيب براش درخواست كن.كه خداوند افكار شيطاني دوستان شيطاني راههاي شيطاني رو ازش دور كنه.دوره دوره اي نيست كه بچه رو بتنوي بچه رو به معني واقعي كنترل كني بالاخره يه جايي از دستت در ميره.يه بار به يكي اصحبت ميكردم گفتم آدم مادرها رو ميبينه بعد دخترها رو ميبيني بعضي دخترها رو باورت نميشه مادرش اينه ولي بعضيها هنوز شبيه همند فرقشون چيه؟به لحاظ رفتاري هم هر دو رو ميشناسي كه بلحاظ تربيتي آدمهاي به روزي هستن.حرف خوبي زد.گفت براي اينكه اون مادرها كه بچع ها از دستشون در نرفتن و همونطور موندن بچه رو جاي ديگه سپردن ميگفت بعضيها رو من ديدم چقد راز و نياز با خدا داره فقط براي بچش.همه مادرها اين درخواستها رو از خدا دارن اما اوناهيي توسلات خالص دارن خدا دست از سر بچه هاشون ور نميداره.به نظرم شما هم دست بكار شو .ايام خوبي هم هست.يه قرار هميشگي با خدا بذار و اون حضار غيب رو براش طلب كن و قدم بعدي هم كه اقدامات تربيتي كه خيلي راحت ميشه آگاهي پيدا كرد.اما بقول معروف گير كار هميشه جاي ديگست كه ما غافليم.انشاالله خدا افكار شيطاني دوستان شيطاني راههاي شيطاني رو از خودمون و اولادمون دور كنه.

به نظر من اعتقادات بچه هیچ ربطی به پدر مادر نداره تاجایی که به خودش آسیبک نزنه. 

شما نهایت میتونی راه درست رو نشونش بدی. همیشه هم راه درست اونی نیس که شما فک میکنی

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

آبجی خوبم نگرانی و ناراحتی ت رو میفهمم ، برای مشاوره میتونی ب صورت آنلاین توی سایت ملی پاسخگویی ب سوالات دینی ، قسمت مشاوره ، رجوع کنی راهنمایی میکنن.

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
کم کم دیگه ،یه بار موهاش رو بیرون گذاشت ،یه بار مانتوش رو کوتاه کرد ،یه بار شلوارش رو ،،،،از اول گفت ...

ببخشید من واقعا این حرفا رو درک نمیکنم 

تا وقتی مادر مانتو و شلوار کوتاه نخره که بچه نمیپوشه 

یا وقتی مادر مانتو رو کوتاه نکنه که بچه نمیتونه بکنه 

خواهر منم عین دختر شما شد نماز صبحا بیدار میشد نماز میخوند بعد قرآن تفسیر دار میاورد ب بابام میگفت بخون برام نماز اول وقت حجاب همه چیز تکمیل رفت دوم دبیرستان ورق برگشت الان ازین شاخ های اینستا چیزی کم نداره 😑😑😑

ببخشید من واقعا این حرفا رو درک نمیکنم  تا وقتی مادر مانتو و شلوار کوتاه نخره که بچه نمیپوشه&n ...

آفرین خواهر منم ک مانتو خیلی کوتاه و آستین کوتاه خواست گفتم نخرید گفتن ن این لاغره و ساق دست میزنه ولی نزد

اجازه بدید بچه ها تو سن بلوغ خودشون  تحقیق کنن و راه و روششونو انتخاب کنن شما فقط راهنمایی تونو بکنین  هیچ دین و ایمان موروثی ماندگار نبوده  اما بعنوان مادر تاثیرتونو زیاد کنین