2777
2789
عنوان

راهنمای خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 20 پست
واقعا؟ سایز 2 مناسب چند ماهگیش میشه بیشتر؟ 

اره گلم من طبق تجربیات اطرافیانم خرید کردم و اینکه خالم دوماهه زایمان کرد نی نیش دنیا که اومد 3400 بود وزنش از همون اول سایز 2 تنش میکرد سایز 1 برا بچه راحت نبود میچسبید به تنش.

سایز 2 برا بچه خالم از همون دنیا اومدن تاالانش کاربرد داشت.اما اصولا برا 3 تا 6 ماهگیشونه.سایز 1 برا دنیا امدن تا نهایت 2 یا 3 ماهگیه که برای بچه های ریز کاربرد داره.

صفر که کلا کاربردی نیست.میرفتم خرید لباس همه مدلها صفرش بود تو مغازه اکثر مدلها 2 نداشتن تموم کرده بودن.

اکثرا صفر رو زیاد نمیخرن.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه کیلو و دویست بود بنظرم یک یا دو دست بلوز شلوار صفر بگیر. دو دست یک.بقیش دو

اگر بر اساس وزن میخواد بگیره پس فعلا نگیره یه سونو 36 هفته بده طبق اون وزن ببینه صفر مناسبه یا نه

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
اره گلم من طبق تجربیات اطرافیانم خرید کردم و اینکه خالم دوماهه زایمان کرد نی نیش دنیا که اومد 3400 ب ...

اها ممنون عزیزم

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
یعنی سایز صفر فقط یه 5 تکه بگیرم؟  پیراهن و شلوار تکی چندتا بگیرم براش از سایز صفر؟

اره من که فقط یه دست گرفتم با ۲ تا شلوار تکی زیاد به کارم نمیاد شلوار تکی ها

ولی سایز یک کم کمش ۲ تا ۵ تیکه بگیر 

ولی سرهمی اصلا صفر نگیر چون خیلی زود کوچیک میشه

من سرپسرم همه لباسها رو یه شکل گرفته بودم زود دلم و میزد 

سر دخترم متنوع گرفتم جالبه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
اره من که فقط یه دست گرفتم با ۲ تا شلوار تکی زیاد به کارم نمیاد شلوار تکی ها ولی سایز یک کم کمش ۲ ت ...

اوکی عزیزم مرسی از راهنماییت 

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏