2777
2789
عنوان

راهنمای خرید سیسمونی

188 بازدید | 20 پست

خانوما به نظرتون خرید لباس های اولیه

1 ست سایز صفر بیمارستان

1 سرهمی سایز صفر

2 تا 3 تا پیراهن و شلوار سایز صفر

1 ست 5 تکه سایز 1

2، 3 تا پیراهن و شلوار سایز 1

1 سرهمی سایز 1

1،2 تا زیر پوش زیر دکمه دار سایز 1

2 تا شورت عینکی

1،2 تا جوراب

1،2 تا دستکش

2 تا کلاه

1، 2 تا سرهمی سایز 2

2 تا پیشبند

به نظرتون کدوما زیاده یا کمه خیلی ممنون میشم اگر راهنمایم کنید خیلی استرس خرید سیسمونی رو دارم هم دوست ندارم اصراف کنم و لباس زیاد بخرم هم دوست ندارم چیزی کم باشه

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏

اصلا صفر نخر.من هفته 34 هستم همین الان که تو شکمه صفر اندازشه تا 38 که دنیا بیاد 1 و 2 میشه.

بیمارستان هم پرسیدم گفت یه دست سایز 1 بیار.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

من فقط یه دست صفر گرفتم حالا ببینم وزنش چجوریاست

ولی یک و دو زیاد گرفتم

هرچی ببینم خوشم بیاد میگیرم نشمردم ببینم چند دست شده

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه دست لباس سایز 1 بگیر و سایز 2 سعی کن حداقلش 4 دست داشته باشی خیلیییییی کاربردی میشه براش

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
اصلا صفر نخر.من هفته 34 هستم همین الان که تو شکمه صفر اندازشه تا 38 که دنیا بیاد 1 و 2 میشه. بیمارس ...

بهتون گفتن نینی چند کیلو هست  ؟ 

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
سه دست لباس سایز 1 بگیر و سایز 2 سعی کن حداقلش 4 دست داشته باشی خیلیییییی کاربردی میشه براش

واقعا؟ سایز 2 مناسب چند ماهگیش میشه بیشتر؟ 

بهتون گفتن نینی چند کیلو هست  ؟

هفته 32 که بودم دوکیلو و صد و هفتاد و پنج بود.

یه سونو وزن هم برای 36 هفته دارم

صفر فقط یه ۵ تیکه  بگیر 

سرهمی صفر اصلا نگیر کوچیک میشه زود سایز ۱بگیر 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
واسه بچه من تا چهل روزگیش دیگه سایز یک بهش کوچیک شد

چند کیلو بود موقع تولد؟ 

صفر فقط یه ۵ تیکه  بگیر  سرهمی صفر اصلا نگیر کوچیک میشه زود سایز ۱بگیر

یعنی سایز صفر فقط یه 5 تکه بگیرم؟ 

پیراهن و شلوار تکی چندتا بگیرم براش از سایز صفر؟ 

هفته 32 که بودم دوکیلو و صد و هفتاد و پنج بود. یه سونو وزن هم برای 36 هفته دارم

ان شاء الله سالم باشه