2777
2789

سلام چند وقت پیش یک نفر به من گفت چیزی بخر برام منم اضافه تر ازش پول گرفتم ، گفتم سود کنم حالا نمیدونستم کارم اشتباهه از نظر شرعی ، چجوری بهش پول رو برگردونم نفهمه 

همون و یه هدیه بگیر بهش بده

یا راستش و بگو فلانی اون چیزی که گرفتم الان اس ام اسام و دیدن قیمتش و اشتباه حساب کردم انگاری اینم بقیه اش

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون و یه هدیه بگیر بهش بدهیا راستش و بگو فلانی اون چیزی که گرفتم الان اس ام اسام و دیدن قیمتش و اشت ...

اخه پرسیدم از دفتر مرجعم میگه باید پول رو بدی نمیشه هدیه بگیری ،قضیه مال سه سال پیشه ،حکم شرعیش رو الان فهمیدم 

بگو منم گفته بودم یکی دیگه بخره که بدم بهت 

فکر میکردم قیمتش اینقدر باشه ولی طرف بهم گفته اینقدره پس بقیه پولتو بگیر

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

بش بگو که داشتم حساب کتاب میکردم متوجه شدم بیشتر از شما گرفتم خیلی هم بهتر کادو نخر شاید راضی نباشه دمتم گرم که فهمیدی اشتباه کردی کارت خیلی با ارزش

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بگو توی حساب وکتاب اشتباه کرده بودم

مال سه سال پیشه ، پولو داد به من که بدم به طرفی که ازش خریدم من گفتم به حساب خودم بریزید ، سود خودمو برداشتم بقیه رو دادم به اون کسی که ازش چیزی خریدم 

اخه پرسیدم از دفتر مرجعم میگه باید پول رو بدی نمیشه هدیه بگیری ،قضیه مال سه سال پیشه ،حکم شرعیش رو ا ...

خب پس راه حل دوم رو امتحان کن

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

مال سه سال پیشه ، پولو داد به من که بدم به طرفی که ازش خریدم من گفتم به حساب خودم بریزید ، سود خودمو ...

عجب کاری کردی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یعنی واقعا نیاز داشت از مرجع بپرسی؟ به انسانیت و عقلتم رجوع میکردی میفهمیدی این کار اشتباهه! 

پول رو به قیمت روز حساب کن و بهش برگردون

میتونی بگی اون زمان هروقت خواستم بهت پولو برگردونم یادم رفت الان دیگه گفتم زودتر برگردونم بهت که یادم نره

میتونی پولو بزنی به حسابش بدون اینکه اصلا بگی تو ریختی براش

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.