2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون همه پول ندارم معاجرت کنم نهایت ی شهر دورتر 

Shahre door ke rahat BA komake police shenasaeit mikone azizam,bache ro bebari ,jormet mishe bache dozdi ,inja ham ke kasi be dele yek madar o roohe on madar tare ham khord nemikone ,tazeh mahkomet mikonan o sabeghe dar mishi

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
اول باید درخواست طلاق بدم بعد برم ؟

ببین عزیزم بهت حق می دم بترسی و نگران باشی. یکی از دوستام می خواست از شوهرش فرار کنه وکیل گرفت. اون واسه روز به روز زندگیش تا جدایی کامل برنامه ریخت واسش. شما هم همین کار رو انجام بده. مطمئن باش بهترین نتیجه رو میگیری. 

خانواده خودمم بخاطر آبروشون حاضرن من اینجا بمیرم ولی برنگردم 

Offf pas az hame taraf too feshari😢😢😢hagh dari hamchin fekri be saret zade,vali too keshvar har gooshash beri peydat mikone,bache madrese mikhad ,mage mishe bi hoviyat zendegi koni ,yek omr ghachaghi?!!!!morede to  faghat bayad shamel panahandegi beshe ke oonam chize sadei nist azizam ,yek Adam kheyliiiiiii ghavi mikhad az lahaze roohi ke BA tamoome namolayemat besazeh o dam nazane ta roo ghaltak biofte

ببین عزیزم بهت حق می دم بترسی و نگران باشی. یکی از دوستام می خواست از شوهرش فرار کنه وکیل گرفت. اون ...

من اول باید خونه بفروشم توی شهر دیگه خونه اجاره کنم تا برم اونجا بتونم خونه بخرم . قبل رفتن درخواست بدم و وکیل بگیرم برم دیگه حتی دلم ب خانوادم نمیسوزه بابام یبار نکشیدش کنار بهش بگه نکن عذاب نده زن و بچتو . 

من اول باید خونه بفروشم توی شهر دیگه خونه اجاره کنم تا برم اونجا بتونم خونه بخرم . قبل رفتن درخواست ...

Baba az hamoon rooz ke gheyb beshi esmeto mide police ,gir endakhtanet yek hafte ta yek mahe kheyli kheyli dige tool bekeshe ta chand Mah!!!!oon modat khodet az tars divane mishi golam ,az in fekre bache bazi bia biroon,age  vaghean raftani hasti bayad beri biroon

من خودم روانشناسم اعصاب و روان بودنش تو دادگاه خیلی بهت کمک میکنه. تهدیدش. همه اینا. پیام خاصی اگه ازش داری. اصلا پاک نکن. لازم باشه واست از روانپزشک نامه می گیرن. حضانت رو که گرفتی بعدش فرار کن. چون بعدش تازه مردم یادشون میوفته نوه ای داشتن، دختر عموی مطلقه ای ... . همه می خوان جلوی پای زن قوی سنگ بندازن. 

من دوسش دارم فقط دیگه نمیتونم تحملش کنم  میدونم برم نابود میشه شاید خودشو بکشه  ولی دیگه ...

Ghors bokhore aroom nemishe???vaghti ke aroome. Bahash harf bezan begoo doosesh dari vali dari kam miari begoo dari azash motanafer mishi kam kam BA im karash begoo bekhatere bache bia yek forsat bedim be zendegimoon o hemat konim  doros konim vaela begoo joda misham azat bache ham male to beza betarse o bedoone noghte zaf bache ro nadari

من اول باید خونه بفروشم توی شهر دیگه خونه اجاره کنم تا برم اونجا بتونم خونه بخرم . قبل رفتن درخواست ...

همین ها رو هم از وکیلت بپرس. بذار اون بهت راه و چاه بده. وکیلا میدونن چکار کنن عزیزم. اگه وقت و هزینه شو داشتی پیش روانشناس هم برو. چون روحیه ات خراب میشه. اونجا میتونی تخلیه بهشی و تصمیم های درست تری بگیری.