2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وکیل خیلی معروف و کاربلد پیدا کن که بتونه مدرک جمع کنه و غیابی طلاقتو بگیره...که اگه یوقت فرار کردی و خدایی نکرده چندسال دیگه پیدات کرد طلاق گرفته باشی خیالت راحت باشه

دیوونست از اولم بود پیش دکتر مغز اعصاب میره

Vay ,che mosibati,khob in khoonevade bi vejdanesh Alan kojan ???oon vaght ke dokhtare mardomo badbakht mikardan ke labod khoshal ham boodan ke az daste hamchin nekbati rahat mishan

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
یه وکیل خیلی معروف و کاربلد پیدا کن که بتونه مدرک جمع کنه و غیابی طلاقتو بگیره...که اگه یوقت فرار کر ...

مثلا امشب میرفتیم خونه مادرش ی کلمه گفتم چرا خونه پدر مادر من نمیای چ قشقرقی بپا نکرد دور زد برگشت خونه چند ماهه نیومده . بعد اناظار داره من برم هفته ب هفته بمونم اونجا نوکری اونارو کنم 

Yeki tarif mikard ke az ashnahashoon bache ro bardashte rafte Torkiye oonja ham 2,3 sale sakhtio poshte sar gozashte vali bad be Tore mojezeh asaei karash bara amrika dorost mishe o miran ,vali migoft bacheye taraf kheyliiiii nakhalaf shode door az joone bachatoon,migoft too in porose kheyli havasesh be bache naboode o bache Alan az dast rafte o na khalaf shode,

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
اون همه پول ندارم معاجرت کنم نهایت ی شهر دورتر 

همونم‌وکیل راهنماییت میکنه خدا به زندگی همه ارامش بده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام