2777
2789
عنوان

داستان زندگیمو بگم نظر بدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بهش بگو .همه دردهای که باهاش کشیدی.به خانواده هم بگو.یکم بترسونش بنظرم مشکلت حاد نیست برای جدایی ...

ببین نه از مالی نه جنسی و نه عاطفی تامین نیستم 

از ته دل نمیتونم بخندم همش استرس دارم

و اون هییییچ کاری برام نمیکنه 

بنظرت قابل حل؟؟

بخدا اینکه نقطه ضعفتو گرفته خیلی بده انقد عقب ننداز والا به روزی میرسونی که دیگ اصلا نمیتونی بری&nbs ...

اره خیلییییی بده تا گوشیو بر میداره کوتاه میام و اون لذت میبره عوضی 

نمیدونی چقد ازش متنفر شدم 

اره خیلییییی بده تا گوشیو بر میداره کوتاه میام و اون لذت میبره عوضی  نمیدونی چقد ازش متنفر شدم ...

اینکارو باخودت نکن میدونم شاید میخای بخانوادت نشون بدی آروشون برات مهمه یا تو فامیلات برات سخته ولی باورکن اول خودت مهمی هرچقد سختی باشه باور کن ازین سختی که الان داری میکشی بدتر نیس و نمیشه این نقطه ضعف و ازش بگیر بذار بفهمه که از یجایی ب بعد کم میاری و نمیمونی

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
ببین نه از مالی نه جنسی و نه عاطفی تامین نیستم  از ته دل نمیتونم بخندم همش استرس دارم و اون ه ...

عاطفی که طوری که تعریف کردی انگار خوب بود.جنسی هم معمولا هفته ای یکی دوبار ندارین؟

حداقل اگ خانوادش خوب بود یچیزی یا خودش خوب بود خانوادش بد بود یچیزی تو داری از دوطف مینالی بعد نقطه ضعفم دادی دستش بشین و با خودت صادق ببین تنها راهی که برات میمونه چیه 

عاطفی که طوری که تعریف کردی انگار خوب بود.جنسی هم معمولا هفته ای یکی دوبار ندارین؟

چرا داریم بیشتر از دوبار در هفته حتی ولی با لذت یه طرفه اون

عاطفی هم اوایل خوب بود الان یه جوری شده ک حرف عادی میزنم بهش میتوپه و طلبکاره

همشم اخم و دعوا

حداقل اگ خانوادش خوب بود یچیزی یا خودش خوب بود خانوادش بد بود یچیزی تو داری از دوطف مینالی بعد نقطه ...

مامانش انقدددد سلیطه و عوضیه و کل خانوادش از خداشونه ما جدا شیم

و این احمق نمیبینه کارای بد خانوادشو

نمیخوام کوتاه بیام جلوش دیگ

و میدونم ک اونم نمیاد پس راهی جز جدایی نیس 

مامانش انقدددد سلیطه و عوضیه و کل خانوادش از خداشونه ما جدا شیم و این احمق نمیبینه کارای بد خانوادش ...

بنظرت درخواست طلاق بدی شوهرت موافقت میکنه؟ خوب فکراتو بکن اگ دلت به جدایی نیست و دلت میخاد ادبش کنی یا این نقطه ضعف و ازش بگیری برو خونه پدرت ازش دور باش بگو خسته شدم زود دادگاه نرو اگ دیدی نه واقعا دلش نمیخاد خوب شه و بازم کوتاه نمیاد پس جداشو تا داغون نشی.. واقعااااااااااا چرا بعضی از خانواده ها دلشون میخاد زندگی بچشون خراب شه اخه لعنتیییییییییی بچته😔😔😔😔😔😔😔