2777
2789
عنوان

داستان زندگیمو بگم نظر بدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 73 پست

بعضی خانواده ها از تبار شمرن انگار لعنتیااا انگار خودشون دختر ندارن مگه اینه که دختر میارن و از خانوادش میگیرنش در قبالش مسعولن.. انگار عروس میارن عقده هاشونو روش خالی کنن

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلییییی بده تا گوشیو بر میداره کوتاه میام و اون لذت میبره عوضی  نمیدونی چقد ازش متنفر شدم ...

ببین شوهر منم یه مدت معتاد شده بود به کلش، یه سره دستش بود. بعضی وقتا هم تو مود نیست جواب سلام و شب بخیر و اینا رو نمیده. مثلآً وسط پذیرایی خوابش میبره بیدارش کنم ممکنه داد هم بزنه. تو دعوا هم هی به مامانم خبر میداد. مامانمم شهرستان بود فکر کن دلش هزار راه میرفت. واسه زنگ زدنش به مامانم دعوا که کردیم گفتم اگه گوشی رو برداشتی و زنگ زدی دیگه قید منو بزن همین الان پا میشم میرم خونه مامانم و دیگه این زندگی از نظر من تموم!!! قشنگ تهدید کردم. و تموم شد. دیگه هیچوقت اینکارو نکرد. واسه بقیه شم بازی خب آدم معتاد میشه دیگه. خودمم با اینکه اهل بازی نیستم ولی برام پیش اومده. گیر نمیدادم از سرش افتاد. کلاً هم زیاد گیر نمیدم خب اخلاقای خوب خیلی زیاد داره با اینا هم میشه ساخت. هر کسی اخلاق بد داره. فقط گفتم سر من داد نزن هیچوقتتتتتتتتتتتتتت هر وقت داد کوچیکم میزنه من بغض میکنم و گریه و خودش به غلط کردن میوفته. چون داد رو اصلا ًنمیتونم تحمل کنم. به نظرم راه داره. سریع به طلاق فک نکن.

یه چیزیم بگم عزیزم، اونکه میگی تو اولین دعوا مامانش مقصر بود گفت تو زنگ بزن عذر خواهی کن نباید خیلی جبهه میگرفتی. یه کم گله میکردی بعدم زنگ میزدی صحبت میکردی میگفتی من نمیخوام شما رو ناراحت کنم هیچوقت شما هم مثه مادر خودم میدونم شما هم نمیخواید منو ناراحت کنین. خلاصه با سیاست پیش برو. به نظرم خیلی ساده ای. زندگی رو خیلی بغرنج نکن. همه تو زندگی مشکل دارن. بالاخره زندگی مشترکه. همین صداقتش میدونی چقدر ارزش داره؟

آینده حتما" زیباست.🥰
حالا میخوای چکار کنی؟

دیگ اصلااااا دوسش ندارم 

حتی از نگا کردن بهش بیزارم و

میدونم ک هیچ کاری برام نمیکنه برا خوشحالیم برا اشتی کردن برا هیچییییی 

کلا ادم گشادیه و البته ک از خود متشکره میگ من بهترینم مقصر تویی فقط

نمیتونم باهاش ادامه بدم سه روز صبر میکنم تا بعد علشورا بعدش میرم

عزیزم تا حررف میزنی که کتک میخوری دلتو به چیش خشک کردی مرد اگه همه کار بکنه مهربونم باشه دست بزن داشته باشه یک قروون نمی ارزه.وقتی چشش تو دهن خانوادشه میخوای چیکار هر چقدم خانوادت مخالف باشن تو تک دخترشونی هیچ وقت ازت نمیگذرن خودتو ناراحت نکن اصلااا فدا سرت بزارش دم در بابا چه اعتماد به نفسی داره شوهرت خدایی.منت کشی نکن ازش 

بهترین نیستم اما خودمم
همین باید ارادمو قوی کنم و برم 👍🏻 دعا کن برام خیلی خسته ام از زندگی کردن باهاش  ولی بنظرت ق ...

طلاق بگیر حیف عمرت نیست پای اون تلف کنی ؟تازه ازدواج کردی برخوردش اونجوریه چند سال بگذره چی؟

عزیزم تا حررف میزنی که کتک میخوری دلتو به چیش خشک کردی مرد اگه همه کار بکنه مهربونم باشه دست بزن داش ...

دیگ نمیکنم

دل کندم دیگ ازش یه عادته ک از سرم میپره بره جهنم

فقط راه سختیه خدا باید کمکم کنه 

دیگ نمیکنم دل کندم دیگ ازش یه عادته ک از سرم میپره بره جهنم فقط راه سختیه خدا باید کمکم کنه 

عزیزم وقتی بدیاشو به خودت یاداوری کنی دیگه سخت نیست.وقتی همیشه استرس داری چه لذتی داره واقعا حیف جوونیت و اعصابو عمرت.بچه ام که نداری.مطمئن باش خانوادت پشتتن

بهترین نیستم اما خودمم