من خودم سوپ رو با این ترکیبات درست میککنم.بچم نه ماهه ست.کدو،سیب زمینی ، پیاز ، هویج ، برنج، مرغ ، جعفری ، سویق گندم ، بادوم ، و رشته فرنگی کمی آبلیمو. بعد بهش انواع میوه مدم. خرما میدم و یه شیرینی مخصوص بنام لوادیه
هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرغ هم ميدي بخوره يا فقط با اين مواد مخلوط ميكني ؟؟ منم همين چيزا را ميدم ماست كه هر روز ميخوره پنير خامه اي مربا سيب و هويج فرني شير برنج هم ميدم سوپ جو هم ميدم يك سالشه پسرم
تو اینستا دیدم گوشت تو شیشه میدن به این ترتیب که گوشتو همراه یکم پیاز و یه کم اب میزاری تو شیشه و شی ...
گوشت چجوری از سوراخ شیشه رد میشه؟😐خب همونو جدا گوشتو بجوشونن ابشو بریزن تو شیشه
من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
کته ماهیچه کته بلدرچین- کته گوجه- کته مرغ-ماکارونی با رشته - سوپ - اوت میل - کمپوت میوه - ابمیوه - گوشت قلقلی با پوره سیب زمینی
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
هویج و برنج و سیبزمینی و پیاز و ماهیچه رو بریز تو شیشه یکمم آب بریز و درشو ببند.. بعد بذار تو ...
تو شیشه نپختم هیچکدومو؟ یعنی تو قایلمه پختم ویتامیناش رفته؟